IG/Sergey Kosenko
StoryEditor

Ruská zábava vo veľkom štýle. Influencer priviazal dievča k streche Bentley, dali si jazdu mestom

ČTK05.08.2021., 10:00h
Ruský influencer Sergej Kosenko priviazal na strechu auta Bentley mladú ženu povarazom a lepiacou páskou. Následne sa s ňou previezol po Moskve a videozáznam zverejnil na internete. Miestne úrady okamžite začali vyšetrovanie tohto bizarného počinu.
Lajkuj Brainee.sk na

Kde inde, ako v Rusku? Na internete si už dlho nevidel nič podivnejšie. Jazdu v modernej obchodnej štvrti v Moskve sledovali náhodní okoloidúci diváci. A že sa čudovali, ti snáď ani nemusíme hovoriť... Slečna bola na strechu auta pripevnená povrazmi a širokou lepiacou páskou, jednu ruku mala spojenú putami s rukou vodiča Sergeja Kosenka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sergey Kosenko (@sergey_kosenko)

Podľa ruských médií sa dievča volá Ilona Drožová a aj ju na sociálnej sieti Instagram sleduje takmer pol milióna ľudí. Možno ťa neprekvapí, že ide o Kosenkovu partnerku. Asi ťažko by na podobný nebezpečný kúsok prehovoril cudziu babu.

Kosenko je známy svojimi škandálmi. Na Bali napríklad ohrozil svojou jazdou na motorke miestnych obyvateľov. Ľudia na jeho škandalózne videá reagujú skôr negatívne a príspevky nahlasujú polícii. Kosenko má len na Instagrame cez 5 miliónov sledovateľov. Podľa údajov v médiách vlastník luxusného Bentley, ktoré sa okrem protagonistov vyskytlo vo videu, nezaplatil 68 pokút! Či je majiteľom práve Kosenko, nie je známe.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 17:23