Unsplash, Freepik/photoangel
StoryEditor

TikToker tvrdí, že cestuje v čase z roku 2027. Videami sa snaží dokázať, že je posledný na planéte

kam14.11.2021., 15:00h
Zatiaľ čo tajomný užívateľ sociálnej siete sa ľudí snaží presvedčiť o svojej pravde, jeho followeri hľadajú chyby, aby dokázali, že klame. Skús uhádnuť, kto má navrch.
Lajkuj Brainee.sk na

Influenceri sa na sociálnych sieťach snažia ľudí presvedčiť o mnohých veciach. Niektorí o pozitívnych účinkoch výrobkov, ktoré propagujú, iní zase jednoducho o tom, že ich život je plný slobody, párty a peňazí. No a potom tu je Javier, ktorý sa snaží ľuďom nahovoriť, že cestuje v čase a je zaseknutý medzi rokmi 2021 a 2027, píše web LadBible.

Na sociálnej sieti TikTok, pod profilom s názvom unicosobreviviente, zdieľa s ľuďmi videá s dôkazmi, že je posledným človekom na planéte. Čo by si robil ty, keby si na jeho mieste? Vykradol by si banku? Videl miesta, na ktoré sa ľudia nemôžu dostať? Podľa Javiera nie. Jeho jedinou úlohou je presvedčiť svojich followerov o svojej pravde. 

@unicosobreviviente

Responder a @diegogr01_

♬ sonido original - Javier

Ľudia sa na jeho snahe poriadne zabávajú a hľadajú chyby, ktoré ho usvedčujú z očividného klamstva. TikToker sa preto rozhodol vytiahnuť ťažký kaliber. Nahral video z najvyššieho poschodia hotela v Barcelone, na ktorom je vidieť totálne vyľudnenú ulicu.

@unicosobreviviente

Responder a @alexismarck3

♬ sonido original - Javier

Aby však tento „zaručený” dôkaz presvedčil ľudí, musel by byť naozaj dokonalý. Čo samozrejme nie je. Problém spočíva v tom, že Javier uverejnil hneď dva zábery - jeden nočný a jeden denný. Áno, na záberoch skutočne nevidieť ani živej duše, no k pohybu predsa len došlo. Jedno z áut na ulici, konkrétne červené, totiž do rána zmizlo. 

Napriek tomu, že jeho pokus dokázať ľuďom, že je posledným človekom, ktorý prežil ľudstvo, úplne nefungoval, stále sa mu podarilo nazbierať 1,4 milióna videní za jeden deň. Okrem toho ho sleduje vyše 6,5 milióna ľudí, takže môžeme konštatovať, že aj napriek očividnému zavádzaniu mu jeho plán vychádza dokonale. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 06:28