Linda bola 15 minút v klinickej smrti a detailne opisuje päť rokov, ktoré strávila v nebi.Youtube/nde Diary/
StoryEditor

Zažila klinickú smrť: Žena podrobne opísala, ako to vyzerá v nebi

23.07.2023., 08:00h

Linda bola 15 minút v klinickej smrti a detailne opisuje päť rokov, ktoré strávila v nebi. Mohla na seba vziať akúkoľvek podobu a stať sa kýmkoľvek, koho stretla. Presúvala sa silou mysle a kochala sa kvetinovým poľom a pohoriami, ktoré boli 30 000-krát väčšie ako Mount Everest.

Lajkuj Brainee.sk na

Všetci sa aspoň raz za život zamysleli nad tým čo s nami bude po smrti a ako vyzerá to miesto kde odídeme. Ako to vyzerá  nebi? Najlepšie by bolo opýtať sa niekoho kto tam bol. To však nie je také jednoduché, keďže väčšinou cesta na druhý svet býva jednosmerná. 
Ako uvádza portál Unilad. Žena sa rozhodla podrobne opísať čo prežívala počas svojej klinickej smrti. 6. mája 2001 doktorka Linda Kramerová išla skoro ráno na toaletu a mala pocit akoby išla spať. V skutočnosti však práve v tom čase bojovala o prežitie. Po tom ako sa prebrala jej lekári povedali, že ju 15 minút oživovali. Za ten čas sa Linda prechádzala po nebi a mala pocit akoby tam bola už päť rokov. 

image

Vďaka umelej inteligencii sme krôčik od digitálnej nesmrteľnosti. Nie sme na ňu pripravení a prináša veľa etických otázok

Vo svojej výpovedi upozorňuje aj na to, že čas tam neexistuje tak, ako by sme si predstavovali. Odhadovala, že v reálnom živote dokáže kráčať rýchlosťou asi tri až šesť kilometrov za hodinu, a to využívala na zaznamenávanie času, keď sa pohybovala po nebi. 

Mnohé veci ju neprekvapovali a prišli jej ako samozrejmosť. Zistila, že na seba môže prijať akúkoľvek podobu, ktorú chce. Mohla sa dokonca stať iným človekom, ktorého stretla. Nebo bolo preplnené vizuálne nápadných prvkov. 

Vo videu zverejnenom na Youtube hovorí: "Vtedy som zistila, že stojím na mieste, ktoré by som nazvala kvetinovým poľom. Pozorovala som pohorie 30 000-krát väčšie ako Mount Everest. Tam, kde som bola, je vzadu obrovské pohorie. Videla som budovy s mrakodrapmi. Dubaj je v porovnaní s nimi ako malá miniatúrna chata. Videla som jazerá, všetko som videla v panoramatickom pohľade."

&type=youtube&iframe_regex_params">

Presúvanie sa silou mysle bolo pre ňu úplne prirodzené. Keď chcela niekam ísť, len si na to pomyslela, a za okamih tam bola. Vnímala tú silu, že sa môže objaviť na vrcholoch hôr a na všetkých iných miestach. Všetko podľa svojej vôle. 

Aj iní, ktorí prežili klinickú smrť opisujú, čo zažili a videli. Jeden muž tvrdil, že sa stretol s diablom po tom, čo ho bodli nožom do srdca. Z pekla ho však vytiahol anjel, hneď ako sa prvýkrát v živote pomodlil. Všetko to prežíval v čase, keď ho lekári zachraňovali na operačnom stole. 

Ozývajú sa však aj tí, ktorí na posmrtný život neveria. Istý vedec objasňoval prečo život po smrti jednoducho nie je možný: "pretože pretrvávanie vedomia po smrti je v podstate nereálne, čo znamená, že keď raz navždy odídete, je to naozaj koniec." 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 11:16