Stormi, dcéra Kylie Jenner a Blue Ivy, dcéra Beyoncé (ilu)facebook.com/Stormi Webster, facebook.com/ELLE
StoryEditor

Vlastný školský autobus či kryštálová vaňa: Toto sú najrozmaznanejšie deti sveta

ros22.09.2021., 12:00h
Všetci rodičia chcú, aby sa jeho dieťa malo čo najlepšie. No občas to trochu preháňjú. Najmä známe celebrity, ktoré majú kopec peňazí a svoje malé ratolesti zahŕňajú skutočne zbytočnými, drahými darmi.
Lajkuj Brainee.sk na

Majú slávnych a bohatých rodičov, ktorí im všetko povolia a neštítia sa na ne minúť hotový majetok. Už vo veľmi mladom veku vlastnili viac, ako bežný smrteľník. Pozri sa na celebritné deti, ktoré sú nesmierne rozmaznané.

Stormi Webster

Nie je žiadnym tajomstvom, že Kylie Jenner a Travis Scott svoju trojročnú dcéru vychovávajú ako v bavlnke.

Vyrastá v lone luxusu a patrí k najviac hýčkaným deťom slávnych osobností. Jej matka hovorí, že Stormi bola posadnutá veľkými žltými školskými autobusmi, ktorými väčšina detí jazdí každý deň. Ako špeciálne prekvapenie dostala školský autobus, aby sa v ňom mohla voziť. Sama pre seba, uvádza portál Starinsider.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stormi Webster ? (@officialstormi)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stormi Webster ? (@officialstormi)

Kulture

Ani známa raperka Cardi B svojej dcérke neodopiera takmer nič. Len trojročné dievčatko zažilo neskutočnú narodeninovú párty, počas ktorej sa všetky deti viezli na "jednorožcovi" (respektíve živom koníkovi s umelým rohom). Oslava sa konala v obrovskej záhrade, kde mali dokonca aj vlastnú zoo, obrovskú tortu pre princezné či bowlingovú dráhu. A tak, ako sa patrí, oslávenkyňa dostala poriadne drahý darček. Jej otecko, raper Offset jej kúpil rovno tašku značky Birkin za desaťtisíce dolárov. To je teda luxus.

Blue Ivy a dvojičky Rumi a Sir Carter

Mnohých neprekvapuje, že speváčka Beyoncé a jej manžel Jay-Z sú ochotní svojim trom dcéram zniesť aj modré z neba. Keď sa narodila dnes už deväťročná Blue Ivy, manželia si prenajali celé poschodie nemocnice. Dostala tiež kryštálovú vaňu a zlatého hojdacieho koníka. Detská postieľka, v ktorej spala, mala hodnotu viac ako 35-tisíc dolárov!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blue Ivy Carter (@blueivy.carter)

Keď sa im narodili dvojčatá, do personálu pribudlo osemnásť nových členov vrátane ôsmich opatrovateliek. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rumi & Sir Carter (@twinscarter)

Valentina Paloma Pinault

Dnes už štrnásť ročnej dcére mexickej herečky Salmy Hayek a francúzskeho miliardára François-Henriho Pinaulta nechýba k šťastiu nič. Jej matke záleží najviac na tom, aby jej dievčatko ovládalo angličtinu, španielčinu a francúzštinu, no otec jej robí vo všetkom po vôli. Už teraz sa postaral o to, aby bola zabezpečená do budúcnosti.

Vlastní totiž majetok v hodnote 9,8-milióna dolárov, takže je zahojená.

Emme a Maximilian Muñiz

Pokiaľ nevieš, o akých celebritných súrodencov ide, sú to deti Jennifer Lopez. Trinásťročné dvojičky si už odmalička žijú na vysokej nohe. Od chvíle, keď sa narodili, dostali podľa Huffington Post 600 postieľok s egyptskou bavlnenou obliečkou a hračky s pravými diamantmi. Tieto dve šťastné deti dokonca získali hračkárske poníky a doplnky značky Chanel v hodnote viac ako dvetisíc dolárov.

Beckhamovci

Deti bývalého futbalistu Davida Beckama a jeho manželky Victorie sú neuveriteľne zazobané. Prvorodený a najstarší syn - Brooklyn Beckham patrí k najrozmaznanejším. Dnes už 22-ročný model a fotograf dostal ešte ako dieťa domček na strome v hodnote 50-tisíc dolárov a ďalší, hračkársky domček za 187-tisíc dolárov. Splnil sa mu tak sen nejedného malého chlapca.

Ich desať ročnú dcéru Harper Beckham možno pravidelne vídať v prvom rade na módnych prehliadkach. Ba čo viac, dokonca sama nosí značkové oblečenie! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

Suri Cruise

Už od narodenia je dcéra Toma Cruisa a Katie Holmes ostro sledovaným dieťaťom. Odmalička s ňou rodičia zaobchádzali ako s princeznou, vďaka čomu z nej vyrástla dnes už pätnásťročná rozmaznaná tínedžerka. Podľa Huffington Post ju do školy odvážalo súkromné lietadlo. Môže za to najmä boj o dcéru už bývalých manželov. Pred takmer desiatimi rokmi ju zahŕňali drahými darmi, lebo si ju chceli kupovať. 

Tom zabezpečil Suri obrovské sídlo v hodnote 13,5-milióna dolárov či živého poníka. Katie Holmes tiež kúpila Suri dom za 24-tisíc dolárov a vlastný Mercedes, ktorý ju stál takmer 10-tisíc dolárov. Napriek tomu, že jej Tom v roku 2010 kúpil závodné auto v hodnote 30-tisíc, jej matka tento "spor" o dieťa nakoniec vyhrala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Suri Cruise Holmes ? (@suricruise_sc)

Deti Kim Kardashian a Kanyeho Westa

Štyri deti Kim Kardashian a Kanyeho Westa - North, Saint, Chicago, a Psalm už odmalička žijú v neskutočnom prepychu. Rodičia na ne totiž dokážu minúť neuveriteľný majetok. Tak napríklad spávajú v značkových postieľkach, pričom hodnota jednej sa vyšplhala na viac ako 34-tisíc dolárov. Okrem toho sa môžu pochváliť drahými hračkami. Kúpili im hojdacieho koníka rovno so Swarovskeho kryštálmi za viac ako 121-tisíc dolárov. Okrem toho vyhodili viac ako 85-tisíc za zlatý cumlík. 

Na siedme narodeniny ich dcéry North rodina odletela na Kanyeho ranč vo Wyomingu, kde jazdili na koni, motokárach a mali obrovský ohňostroj. North tiež vlastní živého koňa, jedného zo štrnástich, ktoré na ranči chovajú. Ich najstaršia dcéra má okrem toho vlastného psa menom Sushi.

Monroe a Moroccan Cannon

Desaťročné dvojičky speváčky Mariah Carey nenakupujú sladkosti ako bežné deti. Majú totiž svoj vlastný obchod s cukrovinkami, uvádza portál Thethings. Spevácka diva sa snaží splniť svojim dvom ratolestiam úplne všetko, čo im vidí na očiach. 

Asahd

Syn DJ Khaleda sa narodil v roku 2016, no hneď dostal drahé hodinky v hodnote 100-tisíc dolárov. Tento nezvyčajný dar zdobilo viac ako 600 pravých diamantov. Samozrejme, že ich nemohol nosiť, keďže boli nesmierne ťažké. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 15:13