HBO
StoryEditor

Bojuje za všetky normálne ženy: Kate Winslet odmietla retuš erotických scén, v ktorých má veľké brucho

Ľubomíra Somodiová20.06.2021., 15:00h
Herečka Kate Winslet je zásadne proti retuši a nehanbí sa to povedať nahlas.
Lajkuj Brainee.sk na

Britská herečka Kate Winslet, ktorú preslávila najmä rola Rose v legendárnom Titanicu, si stojí za svojim. Okrem toho, že pri nakrúcaní seriálu od HBO s názvom Mare of Easttown trvala na tom, aby herci používali „Delco accent“, ktorí je pre nich náročnejší, vie si dupnúť, aj keď z nej chcú režiséri spraviť ženu, ktorou nie je.

V mysterióznom krimi seriáli Mare of Easttown hrá slávna herečka detektívku v stredných rokoch a chce, aby to tak vyzeralo aj na plátne. Režisér Kate Winslet ponúkol, že upraví erotickú scénu s jej hereckým kolegom Guyom Pearceom tak, aby nebolo vidieť herečkino „vypuknuté brucho“, na čo držiteľka Oscara rázne odpovedala: „Neopovážte sa“.

Dorazila v lesklých čiernych šatách od amerického návrhára Ralpha Laurena. Dorazila v lesklých čiernych šatách od amerického návrhára Ralpha Laurena.

Len žiadna retuš

Nie je to prvýkrát, kedy musela zdôrazniť, že si nepraje úpravy. Winslet dvakrát kvôli úpravám odmietla propagačný plagát seriálu. „Viem presne, koľko vrások mám okolo očí. Prosím, vráťte ich tam všetky späť,“ opísala herečka svoju reakciu. Zároveň dodala, že hrá ženu v strednom veku a chcela, aby jej postava bola realistická a bez retuše. Informuje o tom denník New York Times.

Prvýkrát so zbraňou

Séria HBO Mare z Easttownu žne pochvalné recenzie od kritikov i divákov, rovnako tak ako výkon samotnej Kate Winslet v úlohe detektívnej vyšetrovateľky. Zaujímavosťou je, že ide o vôbec prvú rolu oscarovej herečky, v ktorej drží v ruke zbraň.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 00:55