V dome známej modelky je naozaj všetko možné (ilu)instagram.com/caradelevingne
StoryEditor

VIDEO Kreatívny príbytok či totálny gýč? Z domu Cary Delevingne odpadneš, nachádza sa v ňom aj vaginálny tunel

ros02.10.2021., 15:00h
Známa modelka svojich fanúšikov previedla veľkým domom so zaujímavým prevedením. Je tu naozaj všetko, dokonca aj kytica vaginálnych kvetov.
Lajkuj Brainee.sk na

Tak toto si ešte asi nevidel. Cara Delevingne predčila všetky celebrity, ktoré sa snažia nejako zaujať. Sama totiž vlastní dom, v ktorom je tunel podobajúci sa na ženskú vagínu, informuje portál Pinknews. Takúto netradičnú nehnuteľnosť má v Los Angeles, vyslúžila so dokonca aj prezývku Domov pre dospelých. Ide z neho závan luxusu, keďže je plný neuveriteľne drahých kúskov. 

Nájdeš tu priam gýčovú kúpeľňu „svätyňu Davida Bowieho“ - ako ju hviezda nazvala a „pokrovú herňu inšpirovanú Davidom Lynchom“. Jej spálňa má tiež „kyticu vaginálnych kvetov, ktorými si chce uctiť pošvu.“

Extravagantný dom navrhol architekt Nicolò Bini zo spoločnosti Line Architecture, ktorý pre ňu vytvoril „vaginálny tunel“ doplnený ružovým perím a rozsvieteným klitorisom. „Nicolò oživil moje predstavy, nečakala som, že je niečo také možné. Myslím si, že išlo o akýsi druh testu, aby som zistila, ako ďaleko je schopný zájsť.“

Tunel vraj rozvíja modelkinu kreativitu: „Prichádzam sem premýšľať, tvorím tu, vo vaginálnom tuneli nachádzam inšpiráciu,“ tvrdí Cara. Na konci sú dvere od práčky, vďaka ktorým sa modelka objaví v inej izbe. „Vidíte? Znovuzrodená a čistá!“

Inšpiráciu čerpala aj v rozprávke

Nehnuteľnosť okrem toho zdobia značkové Gucci tapety či štýlový, priehľadný klavír, na ktorom modelka rada hráva nahá. Ďalej je tu tiež doska na surf značky Chanel alebo starožitný biliardový stôl. „Ak by som niekedy išla surfovať, mojou jedinou voľbou by bol surf značky Chanel,“ okomentovala módna ikona túto drahú záležitosť. 

Podľa slov modelky má každá izba nejakú inú tému. Pri návrhu tohto domova sa inšpirovala napríklad aj Alicou v krajine zázrakov, džungľou, rôznymi hotelmi v Beverly Hills či starým anglickým štýlom. Na poschodí je zbierka rôznorodých klobúkov a čiapok, ktoré si musia hostia po vstupe do tejto izby povinne obliecť. Okrem toho ťa prekvapí aj zbierka kostýmov, ktorá zahŕňa napríklad aj obrovské plyšové poprsie. „Tu oberám ľudí o peniaze, ktoré investujem do tohto domu,“ vtipkuje Cara o gigantickej pokrovej miestnosti.

Hneď potom odhalila izbu plnú maličkých loptičiek, kde sa dokáže poriadne odviazať a vyblázniť. „Každý by mal mať nejakú jamu plnú loptičiek. Nezáleží na veku. Tento dom vypovedá o tom, že by sme nemali nikdy dospieť.“ Okrem toho sa tiež môže poriadne odviazať vo vlastnom bare, ktorý pripomína džungľu. Rada tu popíja napríklad vlastné Prosecco. To navrhla spoločne so svojimi sestrami. V ďalšej izbe má napríklad bicie, jukebox či gitary. Modelka priznala, že na bicie hráva od ôsmich rokov. Nechýbajú tu však ani trampolíny, hojdačka a obrovský bazén.

Na nehorázny majetok Cary Delevigne sú väčšinou pozitívne ohlasy, no všade sa nájdu hejteri. „Konečne dom bohatého človeka, ktorý je nepochybne drahý, smiešne vyzdobený, ale ktorý v skutočnosti nenávidím,“ komentoval tento výtvor jeden používateľ. Veď posúď sám!

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 22:05