Najlepšie meme týždňaFacebook/Kandeláber austrálsky
StoryEditor

GALÉRIA Najlepšie memečka tohto týždňa. V hlavnej úlohe nová slovenská hymna, drahé maslo aj Muňkov prestup roka

Miroslav Kamody25.10.2024., 10:50h

Zasmej sa - už ti nič iné ani nezostáva.

Lajkuj Brainee.sk na

Jedna vec sa musí uznať - na Slovensku sa stále niečo deje. To, že v drvivej väčšine prípadov ide o tragikomické až depresívne udalosti, z ktorých sa budú spamätávať celé generácie, je predsa vedľajšie. Našťastie tu máme aspoň tvorcov memečiek, ktorí sa snažia vniesť aspoň trochu slnečných lúčov do našich dní.

image

GALÉRIA Najlepšie memečka tohto týždňa: Zdravotnícky Šaško aj raketový nárast ceny masla

Tento týždeň azda najviac rezonovala úprava slovenskej hymny, ktorú ministerka kultúry Martina Šimkovičová prezentovala ako veľké prekvapenie pre ľudí. Ak si odmyslíme fakt, že na svetových športových podujatiach nám aj tak budú omylom púšťať tú slovinskú, kauza sa na internete začala riešiť tak veľmi, že dokonca prekryla politický prestup roka.

Keďže Andrej Danko dokázal udržať svoj poslanecký klub asi tak, ako ľudia ráno po prehýrenej noci svoju stolicu, po odchode Huliakovcov musel do SNS vstúpiť „na hosťovanie” poslanec Smeru Dušan Muňko. Ozaj, skoro by sme zabudli - vyše 2-tisíc lekárov hrozí výpoveďami a maslo je stále drahé! 

Top rozhovor
menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/memecka, menuAlias = memecka, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. október 2024 16:02