Veronica BiasiolInstagram/Veronica Biasiol
StoryEditor

Ženy by nemali nechať porotu rozhodovať, či sú dostatočne krásne, hovorí Biasiol. Teraz zmenila názor a je vo finále Miss

Antiyoutuber19.03.2024., 13:00h

O účasti influencerky Veronicy Biasiol v súťaži Miss Czech Republic sa na sociálnych sieťach diskutuje už niekoľko mesiacov. Vraj je známa už dostatočne a navyše má množstvo estetických úprav. Teraz ju ale dohnalo video z minulosti, v ktorom tvrdila, že by ženy nemali nechať rozhodovať porotu o tom, či sú dostatočne krásne. Biasiol sa bráni, video je vraj šesť rokov staré a zmenila názor.

Lajkuj Brainee.sk na

Blíži sa finále súťaže Miss Czech Republic a finalistky nedávno vyrazili do Egypta na sústredenie. Nie zo všetkých dievčat sú ale ľudia na sociálnych sieťach nadšení. Už od minuloročnej jesene, keď Miss Czech Republic začala odhaľovať na Instagrame mená dievčat, ktoré sa chceli uchádzať o korunku krásy, sa šírilo množstvo negatívnych reakcií. Je medzi nimi hneď niekoľko verejne známych osobností a influenceriek, medzi ktoré patrí napríklad Petra Beníšková, Tina Diallo alebo Veronica Biasiol, píše sa na portáli Antiyoutuber.cz.

Súťaže krásy odmietala

Biasiol je ale najviac známa pre svoje výrazné líčenie a na sieťach sa už niekoľko rokov hovorí o tom, aké má estetické úpravy. Miss by podľa mnohých divákov mala byť súťaž o prirodzenej kráse, nie o krase podporenej plastickými operáciami alebo inými úpravami. Dlho sa napríklad riešil nos známej influencerky, o ktorom dlho tvrdila, že si ho len výrazne kontúruje. Nedávno v reakcii na negatívne komentáre otočila. Priznala, že má upravené nielen prsia a pery, ale aj veľmi preberaný nos. Vraj na estetických úpravách nevidí nič zlé.

image

Veronica Biasiol

Instagram/Veronica Biasiol

S bližiacim sa finále súťaže, ktoré sa bude konať 11. mája, sa objavuje čím ďalej, tým viac kritiky. Na TikToku sa navyše začalo riešiť už celkovo šesť rokov staré video, v ktorom Biasiol odpovedá na otázku, či sa plánuje zúčastniť niektorej zo súťaží krásy. „Určite nie a to hovorím ako človek, ktorý bol xkrát v porote takých súťaží. Vy dovolíte niekomu, aby minimálne rok rozhodoval o vašom osude na základe jedného večera a rozhodnutie poroty, ktorá sa skladá zo sponzorov tej akcie. A potom sa necháte súdiť, či ste dostatočne krásna na to, aby ste mali na hlave plastovú korunu,“ povedala vtedy na Instagrame.

Biasiol uznala, že vďaka súťaži môžu získať ženy výhody a slávu, podľa nej nič podobné za účasť nestojí. Tvrdila, že každá žena, ktorá si je vedomá toho, ako veľmi je krásna, nepotrebuje chodiť do podobných súťaží a je schopná presadiť sa sama. Navyše podľa nej sa každá žena, ktorá si váži samú seba, vie presadiť bez pomoci súťaže krásy. Ženy, ktoré si sú sebou isté, by vraj samy začali pracovať ako modelky a nepotrebovali by, aby ich niekto utvrdzoval v tom, že sú skutočne krásne.

Menila názor vo viacerých veciach

Pre úplnosť je nutné dodať, že celkovo pred šiestimi rokmi, keď bolo video údajne natočené, sa navyše zúčastnila Miss Liberec. Po súťaži veľmi dlho otvorene hovorila o tom, že sú všetky súťaže krásy zbytočné. Evidentne ale zmenila názor, čo sama tiež pod video, ktoré sa rýchlo stalo virálnym, napísala. „Takže ja už ani nemám právo po šiestich rokoch, keď bolo toto video natočené, zmeniť názor. Je dosť ťažké vyrastať bez internetu,“ vysvetlila.

@anna.slovak2 Odpovědět uživateli @Leli Nka ♬ původní zvuk - Anna.slovak

Biasiol ale zmenila názor vo viacerých veciach, na čo reagovali aj ľudia na TikToku. V minulosti totiž prehovorila o tom, že podvádzala niektorých svojich mužských partnerov, čo vraj neplatilo pre ženské partnerky. „Názor asi zmenila vo všetkom,“ smejú sa ľudia. Narážajú totiž na kauzu z minulého leta, keď sa verejne priznala k tomu, že niekoľko mesiacov podvádzala partnerku Báru Mlejnkovú.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 15:59