Moma a ExploitedTopgirlmagazin/Twitter
StoryEditor

Influencerská dráma. Moma nahrala tiktok o tom, že jej najlepšia kamarátka randí s jej bývalým. Explo reagoval

nik09.08.2023., 10:00h

Známa youtuberka Martina Horňáková, ktorá vystupuje pod prezývkou Moma, v minulosti tvorila pár s youtuberom Petrom Altofom, ktorého určite poznáš ako Expla. Ten má teraz tvoriť pár s jej najlepšou kamarátkou.

Lajkuj Brainee.sk na

Moma na svojom TikToku uverejnila video, ktoré spustilo drámu na sociálnych sieťach. Jej bývalý partner to nenechal len tak a na video reagoval. 

Tvorí pár s jej najlepšou kamarátkou

Popis vo videu odkazuje na vzťah jej najlepšej kamarátky Naty Kerny a Expla, s ktorým kedysi tvorila pár. Pred piatimi rokmi. „Keď sa mojej najlepšej kamarátke tak páčil môj priateľ, keď sme spolu chodili, že sa rozhodla s ním chodiť po našom rozchode,“ píše vo videu.

Pár sa mal rozísť ešte v roku 2018, pričom dokopy sa mali dať v roku 2015. V tom čase spolu nahrávali množstvo videí, čím si získali priazeň mnohých fanúšikov. 

@explosaurus #zošitie s @Martina Horňáková ♬ original sound - Explo

Reakcia samotného youtubera na seba nedala dlho čakať a na svojom TikToku tiež zverejnil video, ktoré odkazuje priamo na Momu. „Nie ja, ktorý som jej poskytol platformu, aby o mne stále hovorila aj po piatich rokov,“ uviedol vo videu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 14:11