Brooklyn Bechkam vyprážal rezne v panvici, do ktorej vylial celú fľašu oleja.Independent Lifestyle/Twitter
StoryEditor

Nie je mu to trápne? Mladý Beckham, ktorý sa najnovšie tvári ako kuchár, pražil kura na drahom avokádovom oleji. Hrnie sa naňho kritika

Nikola Michalkova16.06.2023., 10:30h

Vravia o ňom, že je milý a slušne vychovaný. Mladý Beckham, potomok známeho futbalistu a bývalej speváčky, nemusí do konca života pohnúť prstom a bude žiť v luxuse. Snaží sa však preraziť na sociálnych sieťach, najnovšie sa štylizuje do role kuchára.

Lajkuj Brainee.sk na

Brooklyn sa momentálne dostal do pozornosti vďaka svojim kulinárskym schopnostiam. Za svoje počiny v kuchyni skôr však žne kritiku, ako chválu, píše sa na portáli Page Six.

Prehnal to s olejom

Na internete sa začalo šíriť video 24-ročného herca, ktorý klip zverejnil na Instagrame s cieľom ukázať svojim fanúšikom, ako si pripravuje rezne. To ale netušil, čo video rozpúta. Kritika sa týka spôsobu, akým mladý Beckham pripravoval rezne a fanúšikovia ho „trolujú“ za to, že ich vyprážal v nadmernom množstve avokádového oleja. K príspevku pridal popis, ktorý oznamuje, že olej rád používa „na vyprážanie kvôli jeho neutrálnej chuti.“ 

Syn Victorie a Davida Beckhamových na panvicu vylial celú fľašu oleja, ktorý sa bežne predáva za 24,99 dolárov, čo je 23,05 eur. Fanúšikom sa práve tento pohľad nepáčil a začali ho kritizovať. „To je veľa oleja,“ napísal jeden zo sledovateľov. 

„Na svete umierajú ľudia od hladu. Použil si dosť oleja a mlieka asi pre 20 ľudí. Ale to by si nepochopil,“ komentoval ďalší. Komentáre ale neutíchali a niektorí sledujúci sa bavili na tom, že použil „toľko ingrediencií na dva kusy kuracieho mäsa.“ 

„Ahoj, Brooklyn, vyzerá to skvele, je to v poriadku pre môjho dedka s upchatými tepnami? Vďaka?“ žartoval ďalší sledujúci. 

Séria videí o varení

Toto video Brooklyna, ako varí, nie je jediné. Vlastne na svojich sociálnych sieťach v roku 2021 spustil sériu s názvom „Cookin With Brooklyn.“ Ľudia zasvätení do celého projektu ale minulý rok uviedli, že na to, aby Brooklyn predviedol prípravu sendviča, bol potrebný tím skladajúci sa zo 62 profesionálov, vrátane „kulinárskeho producenta“, ktorý schvaľoval recepty, deviatich producentov a piatich kameramanov. „Je to taký štáb, aký by ste očakávali vo veľkej televíznej show,“ povedal jeden z vedúcich pracovníkov televízie. 

To ale nebolo všetko. Brooklyn, ktorý nemá žiadne kulinárske vzdelanie, sám o sebe tvrdí, že začal svoju kariéru „šéfkuchára“ a tá mu mala navyše zaplatiť jeho luxusné športové auto za 1,2 milión dolárov. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 04:18