Dominika Jurena, za slobodna Stará, sa súdila s exmanažérmi.Ig/dominika Stará/
StoryEditor

Bývalá superstaristka vyhrala spor s exmanažérmi, za služby od nej žiadali tisíce eur

red16.02.2023., 10:00h

Speváčka a finalistka prvej série Česko Slovenskej SuperStar Dominika Stará vyhrala súdny spor so svojimi bývalými manažérmi. Proces trval viac ako desať rokov a rozhodnutie súdu je právoplatné.

Lajkuj Brainee.sk na

„Sme veľmi radi, že sa po toľkých rokoch podarilo dosiahnuť rozhodnutie v prospech Dominiky a súd potvrdil náš názor, že speváčkiným exmanažérom nárok na zaplatenie odmeny doteraz nevznikol,“ uviedol Eduard Szattler, partner Vojčík & Partners. Ide o advokátsku kanceláriu, ktorá speváčku v tomto dlhodobom spore zastupovala. 

Dominika Stará sa súdila so svojimi bývalými manažérmi o vyplatenie odmeny viac ako 10-tisíc eur, ktorú od nej požadovali. Umelkyňa im ju mala uhradiť po podpise zmluvy s hudobným vydavateľstvom v USA. Nárok na financie pre manažérov Dominika uznávala, rozchádzali sa však v názore na výšku sumy a na to, kedy ju má uhradiť. „K svojim záväzkom sa vždy snažím pristupovať zodpovedne a riadne ich uhrádzať. V tomto prípade však musel rozdielny názor na vec vyriešiť až súd,“ potvrdila Dominika Stará, po svadbe Jurena. 

Speváčka obsadila v prvej sérii Česko Slovenskej SuperStar tretie miesto. Na konte má skladby ako Zázrak, Neodolávaj, Život je dar, alebo Dúfam. Počas pôsobenia v Spojených štátoch vydala niekoľko piesní v angličtine.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 10:31