Igor Matovič si nedopraje chvíľku pokoja a musí stále útočiť do každej zo Slovenských menšín.Brainee X Canva/
StoryEditor

Matovič je v už v niečom horší ako Blaha. V komentároch útočí na konkrétnych ľudí, najnovšie chcel uraziť B-Complex

mor14.01.2023., 12:00h

Bývalý premiér, bývalý minister financií a ašpirant na post bývalého predsedu poslaneckého klubu OĽaNO zas a opäť neodolal a na svoj Facebook napísal status. Rypol si v ňom do queer ľudí, len pár mesiacov po tom, čo sa stalo pred Teplárňou.

Lajkuj Brainee.sk na

Igor Matovič si dal k novému roku predsavzatie, že zaháji svoju potupnú transformáciu na jeho úhlavného nepriateľa Fica. Do parlamentu sa dostal s prísľubom boja proti korupcii a mafii. Avšak medzi nenávisťou a láskou je veľmi tenká hranica - a Igor sa nakoniec sám stál tým, proti čomu bojoval.

image

Na Facebooku postol svadobnú fotku, na ktorej sú dvaja muži. Jeden v čiernom obleku a druhý v bielom s vlečkou. Čo bolo však spôsobilo rozruch, bol citát z rozprávky Tri oriešky pre Popolušku: „Šaty s vlečkou, striebrom vyšívané, ale princezná to nie je, jasný pane!“

Na Matoviča reagovala DJ-ka B-Complex, ktorá býva súčasťou mnohých protifašistických a LGBTI+ protestov a pochodov. Tá jeho zmenu na politickom spektre vidí jasne: „Najprv sa na nácka premenil Fico a potom Matovič - krásny príklad ako moc korumpuje.“ Matovičova odpoveď na seba nenechala dlho čakať, DJ-ku nazval „trapkom“. Úmyselne nerešpektoval zámená, ktoré DJ-ka preferuje a sama používa, čím ešte väčšmi podčiarkol svoj (ne)cit pre sebareflexiu. DJ-ka Matia si však z toho nerobí veľkú hlavu a Matovičov komentár si dala do titulky na svoj Facebook.

Matovič očividne dáva rád LGBTI+ ľuďom prezývky. Naposledy tak spravil počas sviatkov, keď dlhoročnú dúhovú aktivistku Habu Fábry nazval „hlavnou lesbou Slovenska“. 

Do komentovania sa zapojila aj satirická stránka Ťažký týždeň s Jakubom Gulíkom s taktiež dosť výstižným zhrnutím: „Nenávistné statusy na dezolátov zamerané, ale Kotleba to nie je, jasný pane.“

Facebook topuje najmä komentáre s najväčším množstvom reakcií a odpovedí. Igor teda musí škrípať zubami, keď si to číta, pretože najlajkovanejšími komentármi sú práve tie, ktoré netolerujú jeho nenávisť a vtip pretáčajú proti nemu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 03:37