Siamské dvojčatá Carmen a Lupita sa vedie na všetkom zhodnúť. Jedna sestra randí aj napriek tomu, že je tá ďalšia aromantickou asexuálkou.Instagram/andrade_glupe/
StoryEditor

Siamské dvojičky Carmen a Lupita: Aké je randiť v bezprostrednej blízkosti svojej sestry asexuálky?

mor08.12.2022., 14:00h

Sú neoddeliteľne zrastené, jedna si našla lásku svojho života. Ako fungujú, popisujú na TikToku.

Lajkuj Brainee.sk na

Sesterské duo z Mexika sa dostalo na titulky viacerých novín po rozhovore, v ktorom jedna zo sestier stretla lásku svojho života. Ich príbeh je teraz virálnym. Šíri sa na YouTube aj TikToku a verejnosť má čoraz väčší záujem o život sestier. 

Sestry Carmen a Lupita Andrade vystúpili v relácii „Ask Us Anything“ na YouTube kanáli Jubilee, kde odpovedali na niektoré otázky týkajúce sa ich nezvyčajných skúseností a života.

image

Vždy pri sebe a spolu

Dvojčatá objasnili aj typ fyzického spojenia, ktorým sú ich telá prepojené, a to pozdĺž hrudého koša dole až k panve. Obe majú dve ruky, ale za to každá má len jednu nohu. Carmen vie vôľou ovládať pravú a Lupita ľavú nohu. Prvotné prognózy lekárov a doktoriek po ich narodení boli, že sa sestry nedožijú ani troch dní. Narodili sa v roku 2002. V prípade, že by sestry podstúpili chirurgické oddelenie, mohlo by to mať za následok smrť alebo roky intenzívnej starostlivosti. Aj to bolo dôvodom, prečo sestry zostali fyzicky spolu a prispôsobili sa vzájomnému životu a kooperácii. 

Kooperácia im ide natoľko dobre, že aj keď začala Carmen hľadať partnera, jej sestre to vôbec neprekážalo. Carmen sa zdôverila, že so svojim frajerom (Danielom) chodila rok a pol.  Zatiaľ čo Lupita sa vyjadrila, že je asexuálnou a aromantickou (nevyhľadávajúcou vzťahy na základe romantického spojenia). 

 

 

„Spoznali sme sa na Hinge (zoznamovacia aplikácia, poz. red.). Nebudem vám teraz klamať, najprv to bolo ozaj trápne... Napísať na svoj profil, že som siamské dvojča. Chcela som byť ale vo všetkom transparentná. Pre každú to bol proces učenia sa. Diskutovali sme o tom, aké hranice sú v poriadku a aké nie. Dospeli sme napríklad aj k tomu, že náš vzťah nebol intímnym,“ povedala Carmen.

image

Na otázku, či je jej sestra dobrá dohadzovačka, Carmen odpovedala: „Nie. Za to si ale rada robí z každého srandu,“ na čo sa pripojila Lupita: „Robím si srandu za oboch.“ Zároveň sa dvojičiek pýtali aj na to, či uvažujú o tom, že sa raz zosobášia. Podľa Carmen „manželstvo momentálne nie je témou na uvažovanie. Máme len dvadsaťjeden rokov.“ Povedala tiež, že by uprednostnila životných partnerov pred skutočným manželstvom. Obe sestry majú šťastie, že žijú v krajine, ktorá im to umožňuje - na Slovensku by sa totiž s požiadavkou na životné partnerstvo nedostali ani po prvú matriku. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 01:28