Môžeme sa tešiť na novinky zo sveta Harryho Pottera aj novú sériu Prsteňov moci.Brainee/canva/
StoryEditor

Je sa na čo tešiť. Harry Potter sa dočká pokračovania vo forme seriálu, ohlásili novú sériu Prsteňov moci

mor06.11.2022., 16:50h

Megaúspešná filmová séria Harry Potter a na ňu nadväzujúce Fantastické zvery medzi sebou privítajú nového seriálového súrodenca. Prstene moci tiež nikam neochádzajú a ohlásili pokračovanie novej série.

Lajkuj Brainee.sk na

Fantasy svet Harryho Pottera ti znova otvorí bránu. Prstene moci ťa zas potešia správou, že neplánujú nikam odchádzať a pokračujú v príprave ďalšej série. 

 

Bude seriál?

Podľa správ The Hollowood Reporter je seriál, ktorý má byť zasadený do sveta Harryho Pottera v rannom štádiu vývoja, pod taktovkou ho bude mať streamovacia spoločnosť HBO Max. Čarodejnícky svet bude mať teda pravdepodobne nový prírastok, mimo iné má v tomto roku vyjsť aj RPG hra Hogwarts Legacy

Podľa The Hollywood Reporter je seriál ešte len v začiatočných fázach príprav. Aktuálne na ňom nepracujú žiadny scenáristi ani režiséri. Je skôr úvahou, ktorou sa aktuálne zaoberajú producenti HBO Max. Generálna riaditeľka filmového štúdia Warner Bros Ann Sarnoff sa k veci vyjadrila takto: „Radi by sme vyvinuli originálny seriál zo sveta Harryho Pottera a pravidelne sa o ňom rozprávame s J. K. Rowling a jej tímom. Musí to byť však korektné. Čokoľvek robíme, musí byť verné kánonu a pravdivé k étosu čarodejníckeho sveta a tomu, kým je Harry." So spisovateľkou Rowlingovou štúdio bude teda musieť spolupracovať aj napriek jej transfóbnym vyjadreniam. Predpokladá sa, že sa s výrobou začne niekedy v roku 2023. 

Prstene moci pokračujú...

Prvá séria seriálu Prsteňov moci má za sebou svoj dramatický koniec a naše myšlienky sa teda prirodzene sústreďujú na to, kedy vyjde ďalšia séria. Po napínavej akcii, ktorou sa Prstene moci skončili, nám vyvstalo len množstvo nezodpovedaných otázok. 

image

Galadriel opäť uvidíme pravdepodobne až v roku 2024.

Prime Video/

Odpoveď ohľadne predpokladaného uvedenia druhej série nebude až taká príjemná... Predpokladá sa, že to bude až niekedy v roku 2024.  „Produkčný tím teraz pracuje na 2. sérii. Chystáme sa ju dostať do sveta hneď, ako to bude možné. Chceme čo najkratší čas medzi sériami, ale taktiež chceme zachovať latku rovnako vysoko," uviedla pre The Variety Jennifer Salke, šéfka Amazon Studios. Na rozdiel od prvej série nebude natáčanie prebiehať na Novom Zélande, ale v Británií. 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
21. apríl 2024 21:08