Teplý TikTiku je nie len zábavný, ale aj náučný.Kayes Hurricane/Instagram
StoryEditor

Bezpečný sex a hodnotné rady. Najlepšie gej profily na TikToku, ktoré musíš sledovať

som01.11.2022., 14:30h

Teplý TikTiku je nie len zábavný, ale aj náučný. Objav s nami top TikTok-ových gej profilov.

Lajkuj Brainee.sk na

1. Doktor Carlton

Doktor Carlton z TikToku je informatívny a priateľský. Poskytuje úžasné rady a zdôrazňuje dôležitosť testovania na HIV, bezpečnej zábavy v spálni a starostlivosti o svoje telo. Ako gej sám chápe, že členovia komunity LGBTI+ majú tendenciu sa cítiť pohodlnejšie, keď sa o svojich telesných problémoch rozprávajú s queer ľuďmi. Poskytuje tiež neoceniteľné rady, ako si napríklad nájsť LGBTQ a gej-friendly lekárov.

Ale nie je žiaden suchár. Miluje natáčanie smiešnych videí, rád rozpráva o svojom partnerovi a svojom každodennom živote.

@doctorcarlton Chemicals in store bought enemas can lead to increased risk of infection transmission and also cramping. #bottom #gaydoctor #gaysoftiktok #tiktokgay ♬ INDUSTRY BABY - Lil Nas X & Jack Harlow

2. Kayes Hurricane

Kayes Hurricane je homosexuál arabského pôvodu žijúci v Indiane v USA. Okrem zasneného vzhľadu si fanúšikov získal natáčaním množstva šialených videí, ktoré ťa dostanú do kolien. Priprav sa na vtipy, znalosť popkultúry, a interný humor, ktorý queer komunita rozhodne ocení. Približuje aj, aké je to byť moderným moslimom so „staromódnymi rodičmi“ a je príkladom pre mnohých mladých moslimov, ktorí sa hanbia spraviť comming out.

@kayeshurricane Where’s my naughty audience ?? #fyp #foryoupage #foryou #gay #gayboy #gaytiktok #gayteen #gays #dating #humor #single #painful #trend ♬ original sound - Pea Kay

Jeho popularita ukazuje, aká dôležitá je aplikácia TikTok pre všetky typy marginalizovaných komunít. 

3. Olly & Mama LuLu

Nielenže sú Olly a jeho mama Lulu super rozkošní, ale pomohli formovať internetovú kultúru, keď v roku 2020 inšpirovali množstvo mémečiek, na ktorých sa smejú ľudia po celom. Od drzých poznámok až po Luluine veselé výrazy tváre, nikdy nezverejnili nudné video!

Prinášajú najmä zábavný obsah z ich každodenného života. Sú v podstate obyčajnou filipínskou rodinou, Oliver je mladý homosexuál a jeho mama je jedna z najvtipnejších osôb na TikToku! 

@otakoyakisoba TikTok News Presented by Olly & Mama LuLu. #fyp #notsponsored ♬ original sound - otakoyakisoba

3. Mena (Imjustmena)

Mena je speváčka a gitaristka, no preslávila sa najmä vďaka svojim videjkám na TikToku, na ktorých sa často objavuje so svojou polovičkou a ich mačkou. Vďaka nej môžeš nahliadnuť do kultúry queer dievčat.

@imjustmena @imjustkrxs with the quickness ? #foryou ♬ abcdefu - GAYLE

4. RomeoTwink

Ak by ste vzali Joshuu Bassetta od Disneyho a zmiešali ho s Justinom Timberlakeom z prelomu milénií vznikol by RomeoTwink!  Tento Romeo však nehľadá Júliu. Na TikToku zverejňuje vtipné veci napríklad o coming oute. Na svoj vek je so svojou identitou nadpriemerne vyrovnaný a inšpiruje mnohých ďalších mladých queer ľudí.

5. Roberjo

Na Slovenskom scéne hviezdí Tiktoker ROBEJRO so svojím výrazným make-upom. Zabaví ťa svojím ostrým jazykom, ktorým zničí všetkých hejterov.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 20:40