Speváčka a multimilionár sa prvýkrát stretli na večierku pred niekoľkými rokmi.Dreamstime
StoryEditor

Som posadnutá novým partnerom, môj sen je byť ženou v domácnosti, hovorí Adele

iDnes.cz22.09.2022., 12:00h

Adele priznala, že je posadnutá svojím novým partnerom, americkým športovým agentom Richom Paulom.

Lajkuj Brainee.sk na

Britská speváčka, ktorá má s exmanželom deväťročného syna, prezradila, že by po svojej druhej svadbe mala rada ďalšie deti. Najradšej zo všetkého by vraj bola ženou v domácnosti. Píše portál iDnes.cz.

„Nikdy som nebola takto zamilovaná. Som ním doslova posadnutá,“ vyhlásila britská speváčka Adele o svojom priateľovi Richovi Paulovi v rozhovore pre magazín Elle. Prezradila, že si ho „rozhodne vezme“ a „určite s ním bude mať ďalšie deti“.

Vzťah oznámili v lete 2021 

Speváčka a multimilionár sa prvýkrát stretli na večierku pred niekoľkými rokmi. Svoj vzťah prvýkrát oznámili spoločnou fotografiou na sociálnych sieťach v lete 2021.

Adele bola v minulosti vydatá za podnikateľa Simona Koneckiho, otca jej deväťročného syna Angela. Zoznámili sa v roku 2011, o rok neskôr sa im narodil syn. V roku 2018 sa vzali a v rovnakom roku sa rozviedli. Až v apríli 2019 však na jednom z koncertov priznala, že už s manželom nežije.

image

Fenomén menom Harry Styles: Myslím si, že každý, vrátane mňa, má vlastnú cestu, ako prísť k svojej sexualite

Hviezda sa zverila aj s tým, že tohtoročné zrušenie jej koncertov v Las Vegas považuje za najhorší okamih jej kariéry. Adele mala v januári začať show Weekends with Adele, ale na poslednú chvíľu ju v emotívnom videopozdrave zrušila.

Nedávno potom na Instagrame potvrdila, že šou začne tento rok v novembri a fanúšikom sa poďakovala za trpezlivosť. „V tých skorších vystúpeniach nebola skrátka žiadna duša. Ani zostava na pódiu nebola zďaleka tá pravá. Bolo to úplne niečo iné než na koncertoch obvykle predvádzame s mojou kapelou, a úplne tomu chýbala akási intimita. Možno som sa len príliš snažila dať tomu všetko v extrémne kontrolovanom prostredí,“ vysvetlila speváčka.

Domnienky fanúšikov 

Zatiaľ čo v súčasnej dobe sa zameriava hlavne na to, aby úspešne absolvovala dlho očakávané koncerty v Las Vegas, po ich skončení bude podľa jej slov všetko už len o rodine. S novým partnerom je vraj šťastná ako nikdy predtým v živote a jej najväčším snom je momentálne byť ženou v domácnosti.

V polovici septembra Adele zaskočila svojich priaznivcov tým, že sa na narodeninovej oslave svojej kamarátky Beyoncé objavila so zlatým prstienkom na ľavom prstenníku, ktorý dopĺňal zásnubný prsteň. Podľa fanúšikov sa speváčka možno aj tajne vydala. Adele sa k tomu odmietla vyjadriť.

image

Calum Scott pre Brainee: Milujem Slovensko! Prezradil, čo bude robiť v Bratislave a aké jedlo ochutná

Zvesti o svadbe vyvolala už pred niekoľkými týždňami, keď zdieľala fotografie zo svojho domu v Los Angeles po tom, čo prevzala cenu Emmy za televízny koncert Adele: One Night Only. Na jednej zo snímok má knihy položené na konferenčnom stolíku. Nechýba tam ani stolová hra s nápisom The Pauls. A fanúšikovia sa domnievajú, že je to teda hra určená ako svadobný dar „manželom“. 

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 07:53