EminemWikipedia/Dod News Features/Ej Hersom
StoryEditor

Eminem v roku 2006 zomrel a bol nahradený klonom. Internetom sa šíri extrémne bizarná konšpirácia

kam01.08.2022., 16:00h

Jeden z najúspešnejších umelcov na svete má byť už niekoľko rokov mŕtvy. Bizarnej konšpiračnej teórií verí čoraz viac ľudí.

Lajkuj Brainee.sk na

Internetom momentálne koluje extrémne bizarná konšpiračná teória, ktorú by sme pokojne mohli označiť za jednu z najhlúpejších vôbec. Podľa nej totiž raper Eminem zomrel ešte v roku 2006, no bol nahradený robotickým klonom. Celá dráma sa začala, keď si fanúšikovia všimli, že v priebehu rokov sa zmenil jeho hlas, píše portál LadBible.

Je úplne jasné, že ide o hlúposť, nehovoriac o tom, že zmena hlasu sa dá vysvetliť rôznymi faktormi, vrátane starnutia, vypätia či jednoducho experimentovania za mixážnym pultom v minulosti. Podľa niektorých je to však jasný ukazovateľ toho, že Slim Shady je už 16 rokov mŕtvy.

image

Známeho slovenského rapera zadržala polícia, našli uňho drogy. Nie som feťák, bráni sa hudobník

Smrteľná autonehoda

Najviac oleja do ohňa priliala španielska webová stránka La Guía Del Varón, podľa ktorej je Eminem android a klon. „V roku 2006 Eminem zomrel pri autonehode,“ informovali noviny na svojich portáloch.

Namiesto racionálnych reakcií začali z nepochopiteľného dôvodu fanúšikovia rozoberať zmenu jeho vzhľadu, pričom mnohí začali zdôrazňovať zmenu tvaru jeho čeľuste a celkovej štruktúry tváre. „Áno, verím, že je to klon, už sa na neho ani nepodobá a jeho oči sú mŕtve,“ napísal jeden fanúšik.

Aby toho nebolo málo, potom sa začali riešiť samotné raperove texty. Teória poukazuje na to, že od roku 2006 urobil Eminem významné zmeny v textoch, ktoré nasledovala aj zmena štýlu obliekania na „oveľa temnejší“ štýl. Fanúšikov teórie povzbudilo interview ESPN z roku 2013, kde Eminem vyzerá prinajlepšom opito.

Vraj za to môžu Ilumináti

Video nabralo na popularite v roku 2016, keď raper B.o.B. zverejnil sériu záhadných tweetov, v ktorých tvrdil, že klonovanie ľudí je skutočné a funguje už roky. Pokiaľ sa ti z týchto konšpirácií ešte doteraz neuvaril mozog, pokračujeme ďalej.

V roku 2019 sa totiž objavil klip Toma Macdonalda „Cloned Rappers“, v ktorom tvrdil, že „Illumináti vzali vzorky kostí na klonovanie raperov“, aby uväznili skutočné hviezdy a umlčali tak ich víziu. „Ak vás nemôžu ovládať, vymažú vás,“ pokračuje a uvádza niektoré naklonované mená, ako napríklad Gucci, Kodak a, samozrejme, Eminem.

Tejto teórií verí prekvapivo až príliš veľa ľudí, čo len ukazuje, ako ľahko sa dá pod váhou takmer žiadnych dôkazov uveriť totálnej hlúposti. Eminem pri žiadnej nehode nezomrel a teší sa dobrému zdraviu. „Myšlienka, že je to klon, je jednou z najhlúpejších konšpiračných teórií vôbec. Zá pesnička od Toma bola jednou z najhorších, ktoré urobil,“ napísal jeden z nich.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 14:07