Bratislavské letisko pridáva novú linku.Brainee X Canva, Pegasus Airlines/Canva, Facebook
StoryEditor

Bratislava spúšťa novú linku do Istanbulu. Letenky sa najprv vyšplhali k tisícke, v máji však poletíš aj za pár eur

Nikola Michalkova27.03.2024., 10:30h

Bratislavské letisko pridáva novú leteckú aerolinku. Spoločnosť ale už ponúka aj lacnejšie letenky, ako na začiatku.

Lajkuj Brainee.sk na

Aktualizované: Prvotné ceny leteniek boli šokujúce, ale ak máš záujem do Istanbulu z Bratislavy letieť napríklad v máji, vo facebookovej skupine Tour De Svet - Lacne cestovanie pridali link na stránku, ktorá ponúka letenku aj lacnejšie. Dátum je od 15. mája do 19. mája a zaplatíš viac ako 70 eur. 

image

V máji sú letenky už lacnejšie

Facebook/

Istanbul posledné obdobie patrí medzi destinácie, ktoré turisti radi navštevujú. Bratislavské letisko aktuálne pridáva novú linku Pegasus Aerolines, ktorá ťa dopraví priamo do tureckého Istanbulu. Cena letenky je ale dosť prehnaná.

Ceny letenky

Bratislavské letisko spúšťa novú aerolinku Pegasus Airlines. Slováci sa tak budú môcť dostať priamym letom priamo do Istanbulu. Letieť bude dvakrát týždenne. Na facebookovej stránke Letisko Bratislava sa uvádza aj link, na ktorom sa môžu rezervovať letenky. Po otvorení sa ako prvý termín objaví 28. august.

image

Bratislavské letisko sa môže pochváliť novými linkami. Z hlavného mesta odteraz môžeš letieť priamo do Karibiku či Vietnamu

My sme sa pozreli aj na ceny leteniek. Obojsmerná letenka z Bratislavy do Istanbulu ťa vyjde viac ako tisíc eur (za jednosmernú by si zaplatil viac ako 500 eur). Zatiaľ čo slovenské letisko uviedlo vysokú cenu, ktorá zaskočila mnohých, z Viedne sa do Istanbulu dostaneš za oveľa nižšiu cenu. Obojsmerná letenka ťa vyjde vyše sto eur. Dokonca aj z Budapešti rovnakou aerolinkou by ťa tento výlet vyšiel podobne.

Ľudia sú z ceny zaskočení

O tom, že cena z bratislavského letiska je prehnaná, hovoria aj komentáre na Facebooku. „Aj som sa potešila, že si zopakujem milovaný Istanbul, ale to čo je za cenu. Išla som Turkishom z Viedne o 800 eur lacnejšie,“ píše používateľka.

Ceny však môžu pochopiteľne časom klesnúť, na čo upozorňujú aj komentujúci pod príspevkom na Facebooku.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 08:54