Pozri si, kam sa dá letieť za slnkom z Bratislavy za pár eur.Unsplash/ Kaspars Upmanis, June Liu,/
StoryEditor

Si unavený z tohto upršaného počasia? Zisťovali sme, kam sa dá teraz letieť za slnkom z Bratislavy za pár eur

Michal Čiernik06.08.2023., 09:00h

Nádherné Taliansko aj zo spiatočnou letenkou od 45 eur či v obľúbené Chorvátsko za 25 minút a ešte lacnejšie ako vlakom.

Lajkuj Brainee.sk na

Deprimuje ťa toto upršané počasie? Potrebuješ si oddýchnuť a dobiť baterky na nejakej peknej dovolenke ale pri tom nezbankrotovať? Práve pre teba tu máme tipy na najlacnejšie letenky z Bratislavy priamo za slnkom do teplých krajín.

Do Chorvátska za 20 minút a za pár drobných

Zabudni na nekonečné hodiny za volantom alebo nepohodlné sedačky vo vlaku. Do obľúbenej dovolenkovej destinácie Slovákov sa teraz dostaneš už za 20 minút a vyjde ťa to lacnejšie ako spomínaná cesta vlakom či autom. Spoločnosť Ryanair posiela z Letiska M. R. Štefánika do Záhrebu svoje lietadlá trikrát do týždňa a letenka ťa vyjde už od 29 eur.

Bergamo do 50 eur

Preferuješ skôr Taliansko? Nie je problém, nezameniteľnú kuchyňu, originálnu architektúru a krásne prostredie Bergama môžeš teraz zažiť za menej ako 50 eur aj so spiatočnou letenkou. A čo je najlepšie, z bratislavského letiska letí niečo do mesta na severe Talianska každý deň.

image

Bergamo.

Unsplash/mattia-bericchia/

Nezameniteľná architektúra a historické pamiatky tohto, na talianske pomery malého mestečka, sú ideálnym lákadlom na krásny predĺžený víkend. A ako bonus, je to len na skok do Milána.

image

Tieto európske mestá pozná každý žiak základnej školy. Spoznáte ich z jedinej fotografie?

Kilometre pláži v Bulharsku

Keď chceš zažiť niečo nové a nelákajú ťa vody stredozemného mora. Môžeš vyskúšať podceňované Bulharsko. Okrem balkánskej kultúry, ti Bulharsko ponúka aj historické pamiatky a zaujímavé turistické miesta. Turistami obľúbené sú však nádherné pieskové pláže. Príkladom je Albena, kde je až sedem kilometrov údajne najkrajších pláži v krajine. Mladými dovolenkármi je vyhľadávané letovisko Slnečné pobrežie, hlavne kvôli svojmu nočnému životu, populárnym klubom a barom. Do hlavného mesta Sofie letí z Bratislavy, podobne ako do Chorvátska, lietadlo trikrát do týždňa a letenky vieš zohnať do 50 eur.

image

Albena v Bulharsku.

Wikipedia/boby_dimitrov/

Nevadí ti letieť z Viedne? V tom prípade sa tvoj zoznam môže rozrásť o ďalšie zaujímavé Talianske destinácie. Do 50 eur aj so spiatočnou letenkou si budeš môcť užiť romantické Benátky, Rím, Bolognu či mesto módy Miláno.

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 00:11