Ak sa nedokážeš počas dovolenky uvoľniť a stále myslíš na pracovné maily, využi túto službu a napíše ich za teba kôň.Youtube/ Inspired By Iceland/
StoryEditor

Zúfalo potrebuješ pauzu od mobilu a práce? Na Islande za teba odpíšu na mail kone

mor29.12.2022., 15:00h

Máš toho už po krk a ani na dovolenke sa nevieš tak celkom odpútať od roboty a mailov? Island ti ponúka jedinečnú príležitosť spoznať svoju úžasnú krajinu a zároveň neriešiť prácu. O maily sa ti postarajú islandské kone.

Lajkuj Brainee.sk na

Každý pozná to otravné pípanie príchodzích mailov do schránky. Nedá sa ignorovať a keď už raz pozrieš do laptopu alebo mobilu, musíš odpísať. Island prišiel s jedinečným riešením na tento problém. Vytvorili službu OutHorse, ktorá ako jediná na svete svojim zákazníkom ponúka absolútne vypnutie od starostí z práce - maily budú totiž za teba písať kone svojimi kopytami. Ty budeš môcť zatiaľ spoznávať prírodu a naplno vypnúť. 

Máme tu aj štatistiky: Až 55 percent ľudí kontroluje svoje pracovné maily počas dovolenky. Je to spôsobené tlakom, ktorý im vraví, že sa na nich aj počas voľna spoliehajú klienti/ky a šéfovia/ky. V praxi to znamená len dodatočný stres a neschopnosť uvoľniť sa a dovolenkovať. 

Ktorý kôň to za teba odklepe? 

Islandu sa však nepáčilo, že sa tento fenomén dotýkal aj dovolenkujúcich na ich ostrove. Špeciálne pre nich teda zriadil službu OutHorse. Tá turistom sľubuje, že sa o ich pracovné maily postarajú výsostne len tie najlepšie kone z najlepších, jedinečné islandské plemeno vycvičené špeciálne pre túto činnosť. Ak si však teraz predstavuješ malú kancelársku klávesnicu, po ktorej sa kôň snaží nešikovne klepkať kopýtkami, si na omyle. Je pre nich zriadená špeciálna obria klávesnica zabudovaná priamo na lúke v zemi, po ktorej môže kôň tvojho výberu šťastne cupkať a odpisovať. 

image

Môžeš si vybrať z troch špeciálne vycvičených koňov. Každý je špecifický niečím iným.

Www.visiticeland.com/

K dispozícii máš aj ponuku troch koní, z ktorých si môžeš vybrať. Jeden „rýchlo píše, no niekedy si môže aj zdriemnuť“, ďalší je zase špecifický tým, že je asertívnejší a efektívny, tretí zase priateľský „vycvičený na vyberavý korporátny slovník“

Po tom, čo si vyberieš koňa a dáš mu vedieť, kedy budeš na dovolenke, zadáš len svoju emailovú adresu a odsúhlasíš zmluvné podmienky. A hotovo. Môžeš nerušene objavovať zákutia sopečného ostrova. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 13:09