www.unsplash.com
StoryEditor

Ako lacno zariadiť internátnu izbu, alebo podnájom? Pomôže vám Kaufino

PR článok12.09.2022., 13:28h

September a začiatok akademického roka sa nezadržateľne blíži a to znamená jediné – veľké sťahovanie študentstva. Internátne izby, alebo tzv. priváty niekedy nie sú tie najpohodlnejšie miesta pre život a mnoho ľudí sa ich snaží aspoň trochu zútulniť. Starý, alebo chýbajúci nábytok, nevhodné matrace, alebo nevyhovujúci úložný priestor – to je len zopár problémov, ktoré sa môžu objaviť na internátoch, alebo v podnájmoch.

Lajkuj Brainee.sk na

Je preto len prirodzené, že väčšina študentov sa snaží si svoj nový domov ďaleko od domu spríjemniť a sfunkčniť. Či už prostredníctvom kúpy nového matraca, alebo len jednoduchou dekoráciou. A samozrejme – čo najlacnejšie. A v tomto vám podá pomocnú ruku portál Kaufino.com, na ktorom nájdete akčné letáky online pod jednou strechou. 

Kaufino – akčné letáky pod jednou strechou

Na portáli Kaufino.com nájdete okrem akčných letákov supermarketov aj online letáky reťazcov, ktoré predávajú nábytok a potreby do domácnosti. Presne tento sortiment ponúka aj obchod Jysk, ktorý v sebe spája jednoduchý škandinávsky dizajn a vysokú kvalitu. Ak potrebujete svoju internátnu izbu, alebo podnájom vybaviť novým matracom, Jysk akčný leták často ponúka aj tento typ zliav. Matrace, paplóny, vankúše a všetko s nimi súvisiace patrí medzi najvyhľadávanejšie výrobky predajne Jysk. Jysk leták online vám pomôže zohnať cenovo dostupný, ale zároveň vysoko kvalitný matrac. 

Ako si vybrať správny matrac? 

V posteli strávime tretinu dňa a od kvality spánku sa odvíja priebeh našich dní a samozrejme, aj zdravie našej chrbtice. To, čo sa nám v mladosti zdá ako vzdialený problém sa môže veľmi skoro ozvať. Na investíciu do nového kvalitného matraca teda nie je nikdy priskoro. Pri výbere ideálneho matraca treba zohľadniť viaceré faktory, ako je napríklad váha, obľúbená poloha pri zaspávaní, alebo typ roštu, resp. podložky rámu vašej postele. Bohatý výber matracov ponúka napríklad Jysk leták, alebo leták Möbelix

Mäkký matrac sa telu výborne prispôsobí a vďaka schopnosti rozložiť tlakové body je ideálny pre ľudí, ktorí najradšej spávajú na boku. Dostatočne pohlcuje tlak, ktorý vzniká v oblasti ramien a bokov. Je naopak nevhodný pre spáčov na chrbte a bruchu, pretože prílišná mäkkosť matraca by mohla spôsobiť nadmerné zakrivenie chrbtice.

Stredne mäkký a stredne tvrdý matrac. Tieto dva druhy matraca sú telu najlepšie prispôsobivé. Dokážu totiž znížiť tlakové body a tak sa telo do matraca veľmi nezabára a opora chrbtice tak zostáva najoptimálnejšia. Je vhodný pre ľudí, ktorí počas spánku často striedajú polohy. 

Tvrdý matrac poskytuje chrbtici dostatočnú oporu, ale nie je až taký prispôsobivý, ako predchádzajúce typy. Aby však nedochádzalo k problémom v oblasti s vyšším tlakovým zaťažením, tvrdé matrace bývajú dostatočne odpružené. Sú určené najmä pre tých, ktorým sa najlepšie spí na chrbte alebo bruchu. 

Sedenie pracovné, sedenie oddychové

A ak je pre zdravie a pracovný, či študijný výkon dôležité spanie, minimálne rovnako dôležité je aj zdravé sedenie. O škodlivých účinkoch dlhodobého a nesprávneho sedenia sa v posledných rokoch v odborných kruhoch diskutuje čoraz viac. Ak už musíte sedieť, postarajte sa aspoň o to, aby bolo vaše sedenie čo možno najzdravšie. Möbelix leták ponúka aj vysoko kvalitné Möbelix stoličky, ktoré sa často dajú zakúpiť za výrazne znížené ceny. K práci nevyhnutne patrí aj pracovný stôl vyhovujúcich rozmerov. Akčné letáky nábytkárskych firiem ponúkajú širokú paletu pracovných stolov z rôznych materiálov, od cenovo najdostupnejších až po štýlové stoly z masívneho dreva. 

Tých, ktorí radi oddychujú na pohodlnom gauči určite zaujme ponuka firmy Tempo Kondela. Tempo Kondela je úspešná slovenská firma, ktorá sa zameriava na kvalitný a cenovo dostupný nábytok a doplnky do domácnosti. Z jej ponuky sú najviac vyhľadávané a zákaznícky obľúbené Tempo Kondela sedačky. Ak práve prebieha Tempo Kondela výpredaj, ich cena sa spravidla zníži aj o niekoľko desiatok percent. Nie je nad to, sa so spolubývajúcimi po náročnom dni zvaliť do pohodlnej Tempo Kondela sedačky a užiť si spoločne strávený večer, napríklad pri sledovaní seriálov. Sedačky a sedacie súpravy, aké nájdete na stránkach letáku Tempo Kondela si môže dovoliť naozaj každý. 

Aj tá najmenšia izba sa dá zväčšiť, ak viete, ako na to

O skromných rozmeroch internátnych izieb a niektorých podnájmov sa tu asi zmieňovať netreba. Ale neexistuje izba, ktorá by sa nedala zväčšiť pomocou rafinovaných riešení úložných priestorov. Tie nemusia byť nutne drahé. Obchody ako Möbelix majú vo svojej ponuke mnoho dizajnovo zaujímavých riešení. Na svojich stránkach ich má akčný Möbelix leták

Portál Kaufino ponúka aj akčné letáky obľúbených supermarketov, ako je napríklad Lidl leták, Kaufland leták a mnohé iné. 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 17:29