Ako získať peniaze z každého nákupu naspäť?pexels.com
StoryEditor

Ako získať peniaze z každého nákupu naspäť?

PR článok28.02.2022., 23:00h
Považujete tento nadpis za clickbait? Tak ste ešte zrejme nepočuli o cashbacku. Ten ponúka cashbackový portál Tipli, ktorý vám zároveň poskytne prehľad o tých najlepších zľavách, zľavových kupónoch, zľavových kódoch a ešte omnoho viac. K dispozícii sú aj skvelé online akčné letáky, či super Tipli tipy a triky, ktoré vám umožnia šetriť naozaj na maximum. Ako nato? Ako získať peniaze z každého nákupu naspäť?
Lajkuj Brainee.sk na

Cashback = peniaze naspäť

Už ste sa stretli s cashbackom? Ak áno, tak ho istotne využívate pri každom nákupe, pri ktorom je to možné. Ako vlastne cashback funguje? A ako je možné, že získavate peniaze naspäť z každého nákupu? Čo preto treba spraviť? Poďme sa spoločne pozrieť na najčastejšie otázky a odpovede ohľadom cashbacku. Cashback, čiže získavanie peňazí z nákupu naspäť, je jedinečný systém, ktorý vám umožňuje jednoducho šetriť pri online nakupovaní. Stačí sa zaregistrovať na cashbackovom portáli Tipli a môžete začať šetriť. Pozrite si širokú ponuku 600+ obchodov, ktoré s Tipli spolupracujú a vyberte si ten váš najobľúbenejší. Priamo v profile vami vybraného obchodu vidíte, aká výška cashbacku je k dispozícii. Prekliknite sa cez Tipli do vami vybraného internetového obchodu a následne dokončite nákup presne tak ako zvyčajne. Po návrate na Tipli zbadáte v pravom rohu alikvótnu čiastku, ktorá sa vám vrátila na váš Tipli účet. Odtiaľ si ju môžete nechať kedykoľvek previesť na váš bežný účet v ktorejkoľvek banke.

Prečo cashback funguje

Pre vysvetlenie fungovania cashbacku sa musíme vrátiť na začiatok. Ešte pred váš príchod na cashbackový portál Tipli. Ten totiž ešte pred vaším príchodom uzavrie zmluvu s partnerským obchodom, kde sa dohodnú, že Tipli dostane za každého privedeného zákazníka dopredu stanovenú províziu. Teraz prichádzate na rad vy. Prekliknete sa na Tipli a odtiaľ do vášho obľúbeného internetového obchodu, kde dokončíte nákup. Tipli tak získalo odmenu v dopredu dohodnutej výške od vášho obľúbeného internetového obchodu. S tou sa s vami spravodlivo rozdelí. Polovica pre Tipli za sprostredkovanie celej transakcie a druhá polovica priamo na váš Tipli účet vo forme cashbacku. Všetky tri strany sú teda spokojné, a teda je tento model fungovania dlhodobo udržateľný. Internetový obchod je spokojný, keďže získava nových zákazníkov, Tipli získava províziu za zákazníkov a vy ako zákazník šetríte vďaka dohode Tipli s internetovým obchodom.

Cashback + zľavové kupóny

Portál Tipli nie je iba o cashbacku. Nájdete tu aj veľké množstvo zľavových kódov a zľavových kupónov, ktoré vám umožnia ušetriť ešte omnoho viac. Navyše môžete využiť aj skvelé kombo cashback + zľavové kupóny a šetriť tak pri jednom nákupe až 2x. V ponuke nájdete aj takzvané exkluzívne zľavové kupóny, ktoré často predstavujú skutočne výhodnú ponuku, ktorú nikde inde ako na Tipli nenájdete. Tieto exkluzívne zľavové kódy však majú k dispozícii iba zaregistrovaní použivatelia. Podobné tvrdenie platí aj o cashbacku. Registrácia je však bezplatná a nezaberie vám viac ako dve minúty času. Odmenou vám bude možnosť získavania peňazí z nákupu naspäť a aj získanie exkluzívnych zľavových kódov a kupónov, ktoré môžete využiť v množstve obchodov ako napríklad Reserved, či Dedoles.

Cashback + zľavové kupóny + online letáky

Výhody, ktoré Tipli poskytuje stále nekončia. Okrem cashbacku a zľavových kódov môžete využívať aj široké spektrum online akčných letákov z množstva obchodov. Prezrite si Kaufland, či Tesco leták v pohodlí domova. Ponuka nekončí len pri supermarketoch a hypermarketoch. Nájdete tu obchody z každého súdku ako napríklad Mountfield, či Pepco leták. Skombinujte cashback so zľavovými kupónmi a výberom produktu z online letáku. Šetríte tak až 3x pri jednom nákupe.

Bezplatná registrácia

Tipli je k dispozícii pre všetkých bez nutnosti registrácie. Ak však chcete využívať všetky výhody, ktoré ponúka, musíte sa zaregistrovať. Celý proces je jednoduchý a nezaberie vám viac ako dve minúty vášho času. Samozrejmosťou je aj fakt, že registrácia na Tipli je bezplatná. Po samotnom zaregistrovaní vám už nič nebráni využívať kompletne všetky výhody, ktoré cashbackový portál Tipli ponúka. Navyše sa môžete tešiť aj na pravidelný newsletter s tými najlepšími ponukami. Aj vďaka nemu vám už žiadna exkluzívna ponuka neújde.

Ako získať peniaze naspäť z každého nákupu

Ako teda získať naspäť peniaze z každého vášhu nákupu? Prioritou by mal byť cashback a nakupovanie v internetových obchodoch, ktoré cashback ponúkajú. Ak si však vyberiete eshop, ktorý cashback ešte nezaviedol, tak nezúfajte. K dispozícii máte skvelé zľavové kódy a zľavové kupóny. Ak ste fanúšikom nakupovania v kamenných prevádzkach, tak si určite obľúbite akčné online letáky. Ponuka výhod a možností šetrenia, ktoré primárne cashbackový portál Tipli má k dispozícii je naozaj široká. Konečný výber je tak len a len na vašom rozhodnutí.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 22:53