HONOR
StoryEditor

Zachyťte toto leto majstrovské portréty, zdieľajte ich na sociálnych sieťach a možno si svetoznámy fotograf Rankin vyberie práve vás

PR článok03.07.2024., 00:00h

Pri príležitosti predstavenia série HONOR 200 5G sa spoločnosť HONOR spojila so svetoznámym fotografom Rankinom, ktorého portréty môžete vidieť rôzne okolo seba.

Lajkuj Brainee.sk na

Od obálky časopisu Vogue až po steny MoMA (Múzeum moderného umenia v New Yorku). Podarilo sa tak vytvoriť jedinečné spojenie v oblasti fotografie – smartfón s majstrovskými portrétmi a samotný majster portrétov Rankin. Ak sa chcete zapojiť do súťaže a mať možnosť vystaviť svoje fotografie v európskych mestách, čítajte ďalej.

 

 

Čo je to portrét? Je to oveľa, oveľa viac ako fotografia. Prináša jedinečný pohľad na objekt. Vyzdvihuje z neho to najhravejšie, najodvážnejšie, najrozvážnejšie, najsilnejšie a ešte o kúsok viac.

Dobrou správou je, že portrét už viac nie je výsadou profesionálneho fotografa - a to vďaka fotoaparátom série HONOR 200 5G a ich výkonnému portrétnemu režimu s umelou inteligenciou, ktorý umožňuje ľahko zachytiť úžasné portréty naozaj každému.

image
Rankin

HONOR 200 Pro je najvyšším modelom zo série HONOR 200 5G. Vďaka funkcii portrétnej fotografie s využitím umelej inteligencie, pohlcujúcemu displeju, výkonnému hardvéru a modernému dizajnu prináša úplne nový zážitok zo smartfónu. Je vybavený 50MPx hlavným fotoaparátom s dvojitou stabilizáciou (OIS + EIS), vďaka čomu budú vaše fotografie jasné a detailné aj pri náročnom osvetlení. Tiež sa môže pochváliť 50MPx selfie fotoaparátom, ktorý vytvára výnimočné selfie za akýchkoľvek svetelných podmienok. A vy ho môžete teraz získať za výhodnú cenu spolu s darčekom v podobe tabletu HONOR Pad X9 na www.honorslovensko.sk.

V čom je však HONOR 200 Pro úplne prelomový je portrétna fotografia v štúdiovej kvalite. Na jej vývoji HONOR spolupracoval so známym portrétovým štúdiom Studio Harcourt. Spolu vykonali rozsiahlu analýzu viac ako 1000 scenárov a miliónov súborov údajov z fotografického domu, pričom sa im úspešne podarilo využiť hlboké znalosti štúdia o manipulácií so svetlom a tieňom. Spolu vyvinuli jedinečnú funkciu HONOR portrétový režim s využitím umelej inteligencie, vďaka čomu môžete s HONOR 200 Pro vyhotovovať majstrovské portréty v štúdiovej kvalite kdekoľvek – na ulici rovnako dobre ako v horách či pri mori.

Teraz máte jedinečnú možnosť aj vy ukázať svoje majstrovské diela a možno si práve vaše portréty vyberie sám Rankin, aby boli vystavené vedľa jeho vlastných prác. Zachyťte počas leta zaujímavé portrétne fotografie, zdieľajte ich do 31. júla na vašich sociálnych sieťach s použitím #ShareYourVibe a #HONOR200 a zapojte sa do súťaže. Všetky zapojené portréty preskúma a kurátorsky vyhodnotí Rankin začiatkom augusta a jeho obľúbené fotografie budú vystavené v jednom z európskych miest v auguste tohto roka.

Viac informácií získate na: https://www.honor.com/sk/events/honor-200-series-social-activation/

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. september 2024 09:12