Xiaomi smart mixerXiaomi
StoryEditor

Novinky od Xiaomi sú teraz aj o viac ako 50% lacnejšie

PR článok02.11.2023., 00:00h

Black Friday zľavy začínajú. Smartfóny aj inovatívne doplnky domácnosti sú teraz zlacnené.

Lajkuj Brainee.sk na

Už tradične spúšťa v novembri Xiaomi svoju akciu, pri ktorej vybrané smartfóny, ale aj šikovné doplnky pre smart domácnosť sú pár dní za výhodnejšie ceny. V niektorých prípadoch ide dokonca o viac ako 50 % zľavu. Vybrali sme niekoľko najzaujímavejších kúskov, ktoré majú praktické vlastnosti, elegantný dizajn a môžu zjednodušiť život.

image

Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum

Xiaomi

Mi Wet Dry Vacuum W10 Ultra – 359 eur (bežne 799 eur)

Unikátna zľava až 55 % a navyše pri futuristickom tyčovom vysávači, ktorý toho dokáže viac, než by ste možno čakali. Ide o zariadenie 3 v 1 – okrem výkonného vysávania dokáže aj mopovať, teda na mokro vytrieť aj zaschnuté nečistoty. Vodu dokáže nahriať až na 75 stupňov Celzia pre ešte ľahšie upratovanie. Súčasťou balenia je aj elegantná dokovacia stanica, kde sa vysávača dobíja, ale zároveň automaticky vyprázdňuje nečistoty a aj mení použitú špinavú vodu za čistú zo zásobníka. Popritom sám vyčistí a vysuší mopovaciu hlavicu.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro – 549 eur (bežne 799 eur)

Odvezte sa do práce alebo na tréning či nákupy ekologicky, bezpečne a zábavne na elektrickej kolobežke, v ktorých má Xiaomi dlhoročné skúsenosti. Pretavil ich do štvrtej generácie Pro modelu, ktorý je v Black Friday akcii výrazne dostupnejší. Kolobežka má dojazd na jedno nabitie až 45 km a zväčšené kolesá pre pohodlnejšiu jazdu aj na nerovnom teréne. Samozrejmosťou je prepojenie so smartfónom či jednoduché skladanie, takže sa vojde aj do kufra malého auta. 

image

Xiaomi smart mixer

Xiaomi

Xiaomi Smart Mixer EU – 89 eur (bežne 120 eur)

Na prvý pohľad elegantný, ale štandardný mixér vie prekvapiť pár unikátnymi vlastnosťami. Okrem toho, že zvláda bežné sekanie a miešanie pomocou 8 oceľových nožov na prípravu smoothie alebo iných studených nápojov má bonus – zahrievaciu časť na spodku nádoby. Vie tak namixované potraviny aj uvariť, aj preto je nádoba z kvalitného tvrdeného skla a nie plastu. V mixéry si tak pripravíte aj hotové polievky alebo omáčky. Smart v tomto prípade znamená prepojenie s mobilnou aplikáciou kde sa dá mixér ovládať, ale aj prehliadať desiatky zdravých a chutných receptov pripravených práve pre tento mixér. Stačí pridať potraviny, vodu, jedným kliknutím vybrať recept a pokojne aj nastaviť časovač a po príchode z tréningu vás bude čakať práve uvarená polievka. 

image

Xiaomi Pad 6

Xiaomi

Xiaomi Pad 6 – 369 eur (bežne 429 eur)

Pravdepodobne všetko, čo by ste čakali od prémiového tabletu sa spojilo v novom Xiaomi Pad 6, ktorý je teraz navyše za ešte lákavejšiu cenu. Pad 6 má hliníkové telo hrubé len neuveriteľných 6,5 mm a osadený je 11-palcovým LCD displejom s jemným QHD rozlíšením a 144Hz obnovovacou frekvenciou – jednoducho radosť prezerať videá, sociálne siete, e-knihy alebo hranie hier. O výkon sa stará Snapdragon 870 so 6 GB operačnej pamäte a 128 GB na ukladanie dát. Miesto v tenučkej placke sa našlo aj pre 13 Mpix fotoaparát a batériu s kapacitou až 8840 mAh. Spočítané a zrátané, elegantné a tenké telo, jemný displej, kopec výkonu a ako bonus podporuje aj digitálne pero (predávané samostatne) za zvýhodnenú cenu. 

image

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Xiaomi

Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256 GB– 369 eur (bežne 439 eur)

Vlajková loď medzi smartfónmi strednej triedy sa dostala tiež do výberu tohtoročného Xiaomi Black Friday. Hlavnou hviezdou tohto modelu je hlavný fotoaparát s rozlíšením rekordných 200 Mpx a optickou stabilizáciou pre detailné zábery krajiniek či portrétov. Tie si potom môžete pozrieť na 6,67-palcovom 120Hz Amoled displeji s vysokým jasom pre pohodlné prezeranie obsahu aj pri priamom slnečnom svetle. Nechýba kopec výkonu vďaka čipu Dimensity 1080 so 8 GB operačnej pamäte. Druhou veľkou výhodou je nadštandardne veľká batéria s výdržou pokojne aj 2 dni, ktorá navyše zvláda až 120W ultra rýchle nabíjanie a naplní sa už za 19 minút. Takúto kombináciu parametrov nájsť s cenou pod 500 alebo hoci aj 400 eur je rarita.

image

POCO X5 Pro 5G

Xiaomi

POCO X5 Pro 5G 8/256 GB – 289 eur (bežne 379 eur)

Aj niekoľko zástupcov POCO nájdete v tohtoročnom Xiaomi Black Friday a za pozornosť stojí napríklad model X5 Pro, ktorý je dostupný aj v nevšednej žlto-čiernej farbe pripomínajúce športové auto. Aj keď sa profiluje ako smartfón stavaný pre hráčov, ide o univerzálne vybavený a teraz ešte viac dostupný smartfón pre všetkých. Ponúka veľký 6,67-palcovým Amoled displej s frekvenciou 120Hz, výkonný čip Snapdragon 778G, ktorý zvláda aj náročné hry a nechýba trojica fotoaparátov, pričom ten hlavný má rozlíšenie až 108 Mpix. Aj tu nájdete až 5 000 mAh batériu s rýchlym nabíjaním.

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 14:33