Vivobook S 15 OLED BAPE EditionASUS
StoryEditor

WOW! Tento exkluzívny notebook vás dostane!

PR článok17.08.2023., 21:04h

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition je spojenie technológií a streetwear módy. Limitovaná edícia notebookov a príslušenstva má jedinečný dizajn aj parametre.

Lajkuj Brainee.sk na

Spoločnosť ASUS predstavila na exkluzívnom podujatí notebook Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition.  Limitovaná maskáčová edícia nadchla nadšencov streetwearu aj technicky zdatných jednotlivcov. 

Tento štýlový notebook prináša trendovú estetiku inšpirovanú ikonickým maskáčovým dizajnom BAPE® . Limitka Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition je k dispozícii ako modrý balík s notebookom Cool Silver a zelený balík s modelom Midnight Black.  Oba majú kovové veko so zložitým lineárnym kamuflážnym vzorom navrhnutým spoločnosťou BAPE® x ASUS. Reflexný prívesok s logom tomu dodáva diskrétny a prémiový akcent. Exkluzívne dizajnové prvky BAPE® sú na touchpade, spodnej časti zariadenia a v oblasti opierky dlaní. 

image

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

ASUS

Fanúšikovia inovácií sú nadšení

A vedia prečo J Okrem pútavého vzhľadu zostáva Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition najmä výkonným zariadením s certifikáciou Intel® Evo a s procesorom 13. generácie Intel Core i9-13900H, ktorý garantuje bezkonkurenčnú rýchlosť a efektivitu. 16 GB pamäte LPDDR5 a ohromujúci 2,8K 120 Hz displej OLED sú zárukou vizuálne pohlcujúceho a responzívneho zážitku. Batéria s výdržou 75 Wh umožňuje používateľom zvládať úlohy bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú.

image

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

ASUS

Ozajstný WOW efekt

Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition sa dodáva s exkluzívnym balíkom príslušenstva s modrou alebo zelenou kamuflážou. Obľúbené postavičky BABY MILO® Friends vnášajú do dizajnu radosť a rozmarnosť. 

Kamuflážový dizajn sa používa aj na taške, ktorú vytvorili ASUS Design Center a BAPE®. Chráni notebook pred nehodami, ale zároveň podčiarkuje individualitu. Vďaka otváraniu 180° a viacerým vreckám má prehľadný úložný priestor na myš, napájací adaptér a ďalšie príslušenstvo.

Kompaktná myš má vymeniteľné vrchné kryty: každý balík má jeden čierny kryt a modrý alebo zelený kryt podľa farebného vyhotovenia notebooku. Čierny kryt zaujme mystickým a chladným štýlom, modrá a zelená verzia sú zladené s tematickými farbami tašky.

A čo robí exkluzívna figúrka BABY MILO®? No predsa má vlastný  notebook Vivobook BAPE® Edition!

image

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

ASUS

Práca a zábava jednoducho

Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition očarí dizajnom, ale pamätajme, že je predovšetkým výkonným zariadením, či už ide o prácu, štúdium alebo hranie hier.

Displej OLED NanoEdge s rozlíšením 2,8K a frekvenciou 120 Hz posúva prácu aj hru do ďalšej úrovne. Vďaka pôsobivému rozlíšeniu a vysokej obnovovacej frekvencii si používatelia vychutnávajú ohromujúci obraz so živými farbami, ostrými detailmi a plynulým pohybom. Či už pracujete na graficky náročných projektoch, sledujete filmy alebo hráte hry, displej zaručuje imerzívny a vizuálne podmanivý zážitok.

Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition poháňaný až osemjadrovým procesorom Intel® Core i9-13900H poskytuje výnimočný výkon a rýchle reakcie. Vďaka taktovacej frekvencii až 5,4 GHz bez problémov zvláda náročné úlohy, ako je napríklad strih videa či intenzívny multitasking. Vďaka výkonu a efektivite je procesor ideálny pre každého, kto vyžaduje rýchly a spoľahlivý výkon.

Notebook sa môže pochváliť pôsobivou batériou 75 Wh. Či už pracujete alebo študujete na diaľku, či si užívate dlhšie herné seansy, môžete sa spoľahnúť, že Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition bude držať krok s vami.

Aj pri týchto vysokých technologických parametroch je Vivobook vďaka elegantnej a ľahkej konštrukcii ultra prenosný, takže ho môžete vziať ozaj kamkoľvek so sebou. Pokročilé pripojenia WiFi 6 (802.11 ax) a Bluetooth® 5.2 zabezpečujú bezproblémovú a vysokorýchlostnú konektivitu na online spoluprácu, streamovanie aj hranie hier.

image

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

ASUS

Spolupráca nadchne svet

Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition vzdáva hold majstrovstvu oboch značiek tým, že kombinuje najmodernejšie technológie s ikonickým štýlom. Vďaka spojeniu módnej estetiky so silným výkonom sú značky ASUS Vivobook a BAPE® pripravené nadchnúť svet exkluzívnou spoluprácou.

Spoločnosti BAPE® a ASUS dokazujú, ako si vážia svoje komunity a zároveň ako sa v tejto spolupráci môžu organicky prelínať móda a technológie. „Partnerstvo ASUS Vivobook a A BATHING APE® zachytáva esprit streetwearu a posúva hranice dizajnu. Je to debut prvého notebooku BAPE® a zároveň prvého notebooku inšpirovaného streetwearom v našej sérii Vivobook,“ hovorí Galip Fu, globálny marketingový riaditeľ divízie Consumer PC spoločnosti ASUS.

 

Exkluzívnu používateľskú recenziu nového notebooku ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® vám prinesieme už 1.9.2023!

 

Spoločnosť A BATHING APE® (BAPE® ) vznikla v roku 1993 v srdci japonského mesta Harajuku a už viac ako 30 rokov je symbolom japonskej street fashion. V snahe predstaviť svetu japonskú módnu kultúru spoločnosť BAPE® buduje sériu ikonických motívov, originálnych vzorov a postáv, ako sú  napríklad APE HEAD, BAPE CAMO, BABY MILO a ďalšie.

Spoločnosť ASUS je globálnym technologickým lídrom, ktorý poskytuje najinovatívnejšie a najintuitívnejšie zariadenia, komponenty a riešenia s cieľom poskytovať neuveriteľné zážitky, ktoré zlepšujú život ľudí na celom svete. Vďaka tímu 5 000 interných odborníkov na výskum a vývoj je ASUS svetovo známy tým, že neustále mení predstavy o dnešných technológiách pre budúcnosť, každý deň získava viac ako 11 ocenení za kvalitu, inovácie a dizajn a je zaradený medzi najobdivovanejšie spoločnosti sveta podľa časopisu Fortune.

Pozrite sa na svetovú premiéru 17. 8. 2023

 

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

ASUS Facebook @asuscz

ASUS Instagram @asusczsk

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. máj 2024 18:44