Christian Mueller/Shutterstock.com
StoryEditor

Šteniatko či dospelý pes, kvalitné krmivo si zaslúžia obaja

PR článok23.05.2023., 00:00h

Už vás nebaví kŕmiť svojho chlpatého štvornohého priateľa nevýrazným a priemerným krmivom pre psov, ktoré mu navyše často spôsobuje tráviace ťažkosti?

Lajkuj Brainee.sk na

Zdravé trávenie = spokojný pes

Každý majiteľ psa by mal chcieť pre svojho domáceho miláčika to najlepšie a vidieť ho trpieť kvôli niečomu tak základnému, ako je krmivo, je bolestivé. Najmä keď si uvedomíte, že to môžete ovplyvniť. Je na čase prejsť na kvalitné granule pre psov s prémiovým zložením! Slovenská značka Panakei má vysokokvalitné krmivo pre psov, ktoré je navrhnuté špeciálne pre zdravé trávenie a pohodu vášho milovaného domáceho maznáčika.

To najlepšie aj pre vaše šteňa

Granule sú vyrobené z tých najkvalitnejších surovín a ich zloženie spĺňa všetky nutričné potreby vášho psa – podľa veku či hmotnosti. S týmto krmivom si môžete byť istí, že váš pes dostáva tú najlepšiu možnú výživu. Žiadny lepok, žiadne farbivá, žiadne konzervanty. Váš pes vám poďakuje spokojnou náladou a bezproblémovým trávením.

Ďalej je nutné spomenúť, že granule pre šteňatá by mali byť vysoko komplexné, naturálne a obohatené o humínové látky, slúžia na to, aby ochraňovali tráviaci trakt, ktorý sa u šteňaťa ešte len vyvíja. Práve to všetko majú granule Panakei. Sú antibakteriálne, antivírusové a protizápalové. Vhodné sú už pre psíkov od dvoch mesiacov.

Zložky v krmive pre psov z ponuky Panakei.sk sú najvyššej kvality a to znamená, že si môžete byť istí, že váš pes dostáva v krmive len to najlepšie. Navyše môžete jeho jedálniček doplniť aj o rôzne doplnky stravy či pamlsky, ktoré budete mať vždy so sebou na prechádzke. Psíka tak môžete motivovať k pohybu a aktívnemu výbehu.

Toto vysokokvalitné krmivo pre psov je vyrobené len z tých najlepších surovín a jeho zloženie spĺňa všetky nutričné a komplexné potreby vášho psa. Váš chlpatý priateľ vám za to poďakuje!

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 17:04