Neobmedzené volania a 50 GB dát len za pár eur mesačne.Orange/
StoryEditor

Neobmedzené volania a 50 GB dát len za pár eur mesačne. Vieme, čo ti tvoj študentský život ešte viac spríjemní

red20.09.2024., 15:38h

Začiatok školy a semestrov znamená jedno – nový počítač, tablet, výdavky na bývanie. Našťastie je na Slovensku operátor, ktorý myslí najmä na mladých a ich peňaženky.

Lajkuj Brainee.sk na

Začiatok školy a semestrov znamená jedno – nový počítač, tablet, výdavky na bývanie. Našťastie je na Slovensku operátor, ktorý myslí najmä na mladých a ich peňaženky.

Jedno nám mladým treba uznať – v dvadsiatke žijeme tak, ako by sme si už v štyridsiatke nedovolili. YOLO praktizujú žiaci aj študenti a vďaka tomu si neskôr budeme vedieť zaspomínať na crazy zážitky a obdobia, ktoré sme s hlavou v oblakoch zažívali. Napriek tomu môžeme zostať rozumní a s peniazmi hospodáriť zodpovedne a premyslene. Tvoje budúce ja ti poďakuje. Začiatok na nových stredných či vysokých školách so sebou nevyhnutne prinesie výdavky. Učíme sa hospodáriť s tým málom, čo nám poskytnú rodičia alebo brigáda popri škole. Preto sme pre teba zjednotili základný manuál na to, aby si týždeň pred výplatou nemusel volať mamke, nech ti pošle peniaze na jedlo.

image

Neobmedzené volania a 50 GB dát len za pár eur mesačne.

Orange/

Dôležitý je aj research, ktorý ti vie ušetriť pri jednotlivých položkách aj niekoľko eur. Ako sa hovorí – babka k babce. Buď teda finančne zodpovedný a využívaj akcie, ktorými spoločnosti reagujú na aktuálnu spoločenskú situáciou. Svojej peňaženke môžeš pomôcť aj jednoduchými pravidlami, ktoré do svojho každodenného života zakomponuješ.

  • Nenavštevuj obchod bez nákupného zoznamu
  • Plánuj si jedálniček, aby si nekupoval zbytočne potraviny, ktoré neskôr nestihneš spotrebovať
  • Seconhandy vládnu móde! Len v Bratislave ich nájdeš niekoľko. Na ich facebookových profiloch sleduj výpredaje – áno, aj sekáče majú zľavy
  • Využívaj swapy či burzy kníh. Nájdeš kvalitné kúsky za zlomok pôvodných cien
  • Zapisuj si svoje výdavky, aby si presne vedel, kde dávaš peniaze
  • Nenakupuj chvatne. Ak chceš spraviť nákup za viac eur, radšej sa na to vyspi a popremýšľaj, či to naozaj potrebuješ
  • Využívaj zľavy a akcie, ktorými firmy a spoločnosti reagujú na aktuálnu situáciu

Ono sa to nezdá, a možno si teraz frajer, ale každý skôr či neskôr bude homesick, a vtedy ti padne vhod, keď za nekonečné minúty hovorov, smsiek, a smartfón na splátky, mesačne nepreplatíš ani cent! A áno, môžeš si zaobstarať aj nový iPhone. To všetko ti poskytne Orange, ktorý má super septembrovú akciu v podobe paušálu Yoxo. Nejde však len o samostatný paušál.

Hlavný benefit paušál

Paušál Yoxo od slovenského operátora je k tvojej peňaženke naozaj šetrný. Orange má v ponuke paušál s 50 GB dát, nekonečným volaním a posielaním smsiek za skvelú cenu. Ak sa ti podarí husársky kúsok, a tých 50 GB dát minieš, surfovať môžeš pokojne ďalej. Buď trochu pomalšie, alebo si môžeš ďalšie dáta výhodne dokúpiť. To sa môže udiať na jedinečnom Yoxo markete – kde zároveň aj neminuté dáta môžeš každý mesiac predať a tým získať na svoj paušál zľavu.

To všetko ťa bude stáť ako dve obedové menúčka v Bratislave, konkrétne 18 eur! K paušálu Yoxo si môžeš dokúpiť aj mobil, a je už na tvojom výbere, či si Apple pozitív alebo Android nadšenec. A nehovoríme len o mobiloch. V ponuke sú aj smart hodinky, či notebooky. V čase začiatkov semestrov na univerzitách sa to naozaj hodí. Je to čisto na tebe. Nemusíš sa báť, mobil nepreplatíš ani o cent. A aby toho nebolo málo, ak si paušál vybavíš online, jeden celý mesiac paušál neplatíš. Zdieľaj s kamošmi túto akciu, pretože platí len počas septembra. A vďaka tomu si vrámci šetrenia budeš môcť dopriať aj to menu vo svojej obľúbenej reštike.

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/novinky, menuAlias = novinky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. október 2024 12:44