Týchto šesť najočakávanejších hier vychádza už v auguste.Twitter/the Game Awards/
StoryEditor

Milovníci PC hier, držte sa! Toto je šesť najočakávanejších hier, ktoré vychádzajú už v auguste

iDnes.cz05.08.2023., 10:00h

Po takmer troch rokoch prichádza plná verzia očakávanej RPG hry. Vychádza zo sveta a pravidiel Dungeons & Dragons a môžeš si v nej naplno vychutnať aj erotické scény, na ktorých programátori vskutku popracovali. Okrem Baldur‘s Gate 3 sa však môžeš tešiť aj na Immortals of Aveum a mnohé ďalšie novinky.

Lajkuj Brainee.sk na

Dlhoočakávaný Baldur‘s Gate 3

Už 3. augusta môžeš na PC očakávať Baldur‘s Gate 3. Na PlayStation 5 v septembri. 

Po takmer troch rokoch v predbežnom prístupe konečne prichádza plná verzia očakávanej RPG hry, ktorá vychádza zo sveta a pravidiel Dungeons & Dragons. Najnovšie recenzie na službe Steam sú "mimoriadne pozitívne". Hráči píšu, že len vytvorením postavy strávili hodinu, chvália grafiku, obrovskú hĺbku hry a najmä úplne pohlcujúcu zábavu. 

Hra prináša aj slobodu v sexuálnych scénach. Podľa štatistík len 1,37 percenta hráčov sa rozhodla v hre spať osamote. Je tak zrejmé, že pre väčšinu ľudí nie sú romantické príbehy len nepodstatnou nadstavbou nad "skutočným" dobrodružstvom, ale podstatnou zložkou hry. Veď vývojári im tiež venujú veľkú pozornosť.

Immortals of Aveum

Je medzi vami niekto, kto si pamätá na fantasy strieľačky Heretic a Hexen? Za pomerne genericky znejúcim názvom Immortals of Aveum sa totiž skrýva ich sľubne vyzerajúci nástupca. Staneme sa bojovými mágmi v nekonečnej vojne, pričom k dispozícii budeš mať takmer tridsať rôznych kúziel a približne osemdesiat talentov. Hra vyjde pod hlavičkou EA Originals a vyvíjajú ju ľudia, ktorí pracovali na hrách Call of Duty, Dead Space a Bioshock. Môžeš ju očakávať 22. augusta na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S. 

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Štúdio FromSoftware, ktoré sa v posledných mesiacoch spomína najmä v súvislosti s úžasným Elden Ring, sa tento rok vráti k jednej zo svojich starších značiek - sérii Armored Core. Hráči v nej prevezmú kontrolu nad mechom, s ktorým sa vydávajú na misie. Boj je veľmi rýchly, pričom štýl hrania ovplyvňujú vybrané komponenty. Zatiaľ čo niekoľko menších nepriateľov nepredstavuje žiadnu hrozbu, vo väčšom počte môžu byť hrozbou. Na scénu však vstupujú aj väčšie stroje a, samozrejme, bossovia. Už 25. augusta na PC, Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4. 

Shadow Gambit: The Cursed Crew

Očakávaj 17. augusta na PC, XBox Series X/S, PlayStation 5. 

Shadow Gambit možno opísať ako Commandos, len s pirátmi. Ide o stratégiu založenú na utajení, v ktorej využívate schopnosti svojej pirátskej skupiny na plnenie misií. Súčasťou je aj vylepšovanie základne, ktorá má tentoraz podobu pirátskej lode. V každom prípade tvorcovia z nemeckého štúdia Mimimi Games nie sú žiadni machri - na konte majú napríklad úspešný Desperados 3.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy

Sériu Trine si pamätáme najmä pre jej zábavné usporiadanie hopsania a hádaniek. Piaty diel nám predstavuje nových hrdinov, nový bojový systém a sľubuje viac hádaniek, úrovní a bossov ako kedykoľvek predtým. A hrať môžete nielen sólo, ale až v štyroch hráčoch. Prichádza ku koncu mesiaca 31. augusta na PC, Switch, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One, PS4. 

Moving Out 2

Už 15. augusta na PC, Switch, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One, PS4. 

Cieľom je presunúť požadované predmety do sťahovacieho vozidla v stanovenom časovom limite. Čo sa môže pokaziť? Je toho dosť veľa. Každopádne, základom je šialená fyzika, takže napríklad gauč hodíte cez bazén na slnečník, od ktorého sa odrazí do auta. Netreba dodávať, že zábava prichádza najmä pri kooperatívnom hraní, ale tentoraz sa dočkáme aj online hry.

                          Portál Idnes.cz patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, pod ktoré spadá aj Brainee.sk

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/novinky, menuAlias = novinky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 04:55