Grape
StoryEditor

Zaži GRAPE naplno, zaži ho s GLO

PR článok06.08.2024., 00:00h

Nadupaný line-up festivalu Grape sľubuje na trenčianskom letisku poriadnu porciu zážitkov. Všetko to odštartuje štvrtkový warm-up, po ktorom prídu na rad dva dni plné skvelej muziky. Okrem domácich a zahraničných hviezd na pódiách sa o skvelú atmošku postará aj špeciálna GLO zóna.

Lajkuj Brainee.sk na

Neprehliadnuteľné objekty v podobe 5-metrových svetelných kruhov budú návštevníkov lákať už z diaľky. Minimalistické ale zároveň monumentálne objekty pulzujúce farbami poskytnú nielen počas  večerov unikátny priestor na festivalové stretnutia. Aby kvalitnej hudby nebolo málo, súčasťou GLO zóny bude aj samostatný stage v stane s produkciou renomovaných drum‘n‘bass DJ´s. Bude to poriadna pecka, pretože návštevníci sa môžu tešiť na brutálny hyperrealistický zvuk L-ISA, čo je absolútna technologická špička v audio priemysle.

A to stále nie je všetko. Celej zóne bude dominovať 14 m vysoká veža s dvomi LED obrazovkami, ktorá bude zároveň atraktívnym vyhliadkovým foto pointom na celý Grape. Pod vežou bude všetko, čo návštevník festivalu môže potrebovať. Tradičná festivalová Chill zóna, dva bary, nikotínové výrobky rôznych kategórií, fresh point na ochladenie počas horúceho dňa, nabíjacie stanice, 360° videbooth na skvelé spomienkové videá. Atmosféru dotvoria nielen iluzionisti a interaktívna zábava, ale aj TOP slovenský hypeman Osťo. Takže kto nepríde do GLO zóny, ako keby na Grape nebol!

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. október 2024 16:25