St. Nicolaus
StoryEditor

Ľudia nie sú zlí: BOREC a IMT Smile za lepšie správanie na koncertoch

PR článok30.07.2024., 00:00h

Nevhodné správanie fanúšikov na koncertoch je čoraz bežnejšie. Uvedomuje si to aj značka BOREC, ktorá sa pri tejto príležitosti spája so známymi hudobnými borcami – skupinou IMT Smile. V kampani s podtitulom Ľudia nie sú zlí spoločne predstavujú 10 jednoduchých pravidiel, ktoré by mal na koncertoch dodržiavať každý správny hudobný fanúšik.

Lajkuj Brainee.sk na

Nevhodné správanie fanúšikov na koncertoch je čoraz bežnejšie. Uvedomuje si to aj značka BOREC, ktorá sa pri tejto príležitosti spája so známymi hudobnými borcami – skupinou IMT Smile. V kampani s podtitulom Ľudia nie sú zlí spoločne predstavujú 10 jednoduchých pravidiel, ktoré by mal na koncertoch dodržiavať každý správny hudobný fanúšik.

Nehádž veci na pódium

Na pódium patrí len IMT Smile a hudobná technika. Hádzanie vecí na pódium je nielen neúctivé, ale aj nebezpečné. Jediné, čo sa ti na koncertoch hodí, sú texty pesničiek a dobrá nálada. Pi pa pa ra poura.

V dave sa nestrkaj

No tááák, na koncerte nie si sám. Zabávať sa môžeš aj bez divokých tanečkov a vyrušovania ostatných fanúšikov. V dave sa nestrkaj a radšej si s IMT Smile zaspievaj: Čo ak sa utopím v šedivom dave...

Neoblievaj drinkom ostatných

Drink ku koncertu patrí, ale nepatrí na oblečenie ostatných návštevníkov koncertu. Ak by ťa niekto oblial, tiež by si bol vyvedený z miery. No nie?

Nenatáčaj si celú šou

Prišiel si si IMT Smile natáčať na smartfón alebo si s nimi zaspievať? Užívaj si čaro okamihu, super atmošku a spievaj pre túto chvíľu, veď to ti dáva silu.

Nepreháňaj to s alkoholom

Nadmerné množstvo alkoholu na koncertoch môže zničiť zážitok tebe, tvojim kamošom a nakoniec aj kapele. Keď cítiš, že už máš dosť, nedávaj si viac a viac a viac a viac a viac...

Nekomentuj celý koncert

Kapela hrala zvesela, jejé... a ty si celý čas rozprával. Jasné, že koncerty IMT Smile sú plné silných zážitkov, ale keď sa chceš podeliť o dojmy, počkaj na záver šou.

Oceň snahu kapely potleskom

Koncert je ten pravý moment, keď môžeš IMT Smile ukázať, že čo na srdci máš, to s nimi prežívaš. Tak nestoj v dave ako bez duše a poriadnym potleskom dokáž, že si vážiš ich prácu.

Rešpektuj ľudí za sebou aj pred sebou

Koncert si chce užiť každý. Preto nezakrývaj výhľad ľudom za tebou a netlač sa na ľudí pred tebou. Ako by sa spýtala kapela IMT Smile: Milovať budeš blížneho svojho?

Netlač sa k pódiu, ak si prišiel neskoro

Tlačenie sa v dave. Vadí? Nevadí? Samozrejme, že vadí! Keď si prišiel neskoro, uži si radšej koncert z miesta, kde máš komfort a dostatok priestoru na zábavu.

Nepredbiehaj sa v rade na bare

Chápeme, že by si si borovičku Borec vychutnal najradšej hneď. Ale aj čakanie v rade je súčasťou koncertného zážitku. Pár minút v rade? Óóó, dá sa to zniesť...

Značka BOREC bude kapelu IMT Smile sprevádzať na ich koncertoch po Slovensku a v rámci spolupráce prináša aj špeciálnu limitovanú edíciu borovičky Borec, ktorá pozýva na koncerty všetkých fanúšikov hudby a jemnej borievkovej chuti.

Inzerované produkty sú určené pre osoby staršie ako 18 rokov. Obsahujú alkohol, ktorý je návykový a nie je bez zdravotného rizika.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. september 2024 03:38