MyBeat plavby
StoryEditor

Dvíhaj kotvy a poď sa baviť - tá najlepšia zábava s MyBeat a gločkom pokračuje

PR článok12.07.2024., 00:00h

Leto na Dunaji prináša všetkým fanúšikom elektronickej muziky už tretiu MyBeat plavbu. Na lodi Harmónia môžeš zažiť perfektné hudobné sety, skvelú atmosféru a ten správny letný feeling aj vďaka najnovšiemu gloTM.

Lajkuj Brainee.sk na
image
MyBeat plavby
Leto je čas hudobných festivalov, relaxu a zábavy s priateľmi. Esenciou toho všetkého a navyše v atraktívnom prostredí lode plaviacej sa po Dunaji je ďalšie pokračovanie populárnych 5-hodinových plavieb s obľúbenými DJ´s. Najnovšie nás čaká housová klasika alebo House Classics Edition. Predstavia sa nielen zakladatelia MyBeat plavby - Martin Cehelský, Drahosh a Elsy, ale aj ich hostia. Pozvanie prijali Paulo Mewini a rezident klubu Ministry of Fun  - Mustee.  

image
MyBeat plavby

Príď osláviť leto na ďalšiu z výnimočných plavieb - len ty a tie správne beaty. Bav sa s priateľmi, užívaj si hudbu a to všetko si dopraj na maximum vďaka nadupanému gloTM najnovšej generácie. A či sa rozhodneš pre klasiku alebo rad s príchuťou mentolu alebo tropického ovocia pamätaj stále na to, že vďaka novej technológii zahrievania HeatBoostTM bude tvoje gločko pripravené na prvý hudobný set skôr, ako DJ´S.

image
MyBeat plavby
menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. október 2024 05:14