Braun
StoryEditor

Pánsky holiaci strojček Braun Series 9 Pro+ zaujme svojim dizajnom aj technológiou

PR článok28.05.2024., 00:00h

Zabudnite na opakované ťahy žiletkou, ktoré spôsobujú podráždenie pokožky. Strojček Braun Series 9 Pro+ si hravo poradí so všetkými typmi fúzov rôznej dĺžky. Jedným ťahom dosiahnete dokonale hladkú pokožku bez poranení, bez ohľadu na to, či holíte jednodňové, trojdňové alebo sedemdňové strnisko.

Lajkuj Brainee.sk na

Elektrický holiaci strojček Braun Series 9 Pro+ je najpokročilejší model nemeckej značky Braun. Jeho motor s 10 000 sonickými vibráciami a technológiou AutoSense automaticky prispôsobuje svoj výkon hustote fúzov na rôznych miestach pokožky. Jeho 5 synchronizovaných holiacich prvkov nenechá ani jeden fúz  ležať iba tak, takže už nemusíte prechádzať cez jediné miesto viackrát. Vďaka systému HyperLift & Cut si poradí aj s fúzmi, ktoré sú pritlačené k pokožke a to tak, že najprv fúzy nadvihne a potom ich zastrihne.

Výkyvná hlavica so sklonom až 40° sa dokonale prispôsobí líniám tváre a krku, vďaka čomu sa dokáže maximálne priblížiť ku pokožke. Hlavicu možno otáčať až do 10 rôznych smerov a v prípade potreby ju možno zafixovať

Technológia Skinguard tiež zabezpečuje šetrnosť k pokožke a pomáha eliminovať nepríjemné podráždenie po holení. Strojček uspokojí potreby aj tých najnáročnejších mužov, ktorí majú husté a tvrdé fúzy rastúce rôznymi smermi alebo ktorí majú citlivú pokožku so sklonom k začervenaniu. O dokonale upravený vzhľad sa postará vstavaný zastrihávač ProTrimmer s čepeľami z chirurgickej nehrdzavejúcej ocele, ktoré zostanú ostré celé roky.

Elegantný a prémiový holiaci strojček Braun Series 9 Pro+ spĺňa potreby moderného muža, ktorý vyžaduje nielen bezchybné výsledky a pohodlné používanie, ale oceňuje aj elegantný dizajn a špičkovú údržbu. Vďaka nabíjacej stanici SmartCare Center 6v1, ktorá automaticky a hygienicky čistí holiaci strojček, predlžuje jeho životnosť, optimalizuje jeho výkon, rýchlo ho suší a nabíja. Niektoré modely holiacich strojčekov Braun Series 9 Pro+ sú vybavené puzdrom Power Case, ktoré dokáže holiaci strojček nabíjať až mesiac bez pripojenia k sieti.

Vodeodolná konštrukcia holiaceho strojčeka Braun Series 9 Pro+ umožňuje suché použitie bez peny v sprche. Päťročná záruka zaručuje dlhodobú a bezchybnú starostlivosť. Keď nastane čas na výmenu hlavice, holiaci strojček vás sám upozorní a po výmene je opäť ako nový.

image
Braun
menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. september 2024 22:32