Xiaomi
StoryEditor

Radosť z Vianoc pre každého a so zľavami až do 50%

PR článok12.12.2023., 00:00h
Lajkuj Brainee.sk na

Pár tipov na praktické darčeky pre blízkych, alebo pokojne aj seba.

Sviatočná atmosféra nám graduje, preto si Xiaomi pripravilo výhodné zľavy. Rozmaznajte svojich blízkych s inteligentnými darčekmi, ktoré sú teraz dostupné za neuveriteľne nízke ceny. Aby sme vám uľahčili výber, zostavili sme pre vás tipy na najlepšie darčeky podľa nášho pomeru výbavy a ceny. Bez ohľadu na to, ktorý si vyberiete, garantujeme vám, že pod stromčekom rozžiaria úsmevy. Nech vaše sviatky budú plné radosti a šťastných okamihov!

image
Xiaomi

Xiaomi 13T Pro - 749 eur (bežne 899 eur)

Čo viac by ste od špičkového smartfónu mohli očakávať ? Jemný Amoled  displej s uhlopriečkou 6,67 palcov a 144 Hz obnovovacou frekvenciou, navyše s rekordným jasom 2600 nitov. Elegantný. Praktický dizajn s plochým displejom. Najnovší procesor MediaTek Dimensity 9200+ a k tomu až 12 GB operačnej pamäte. Fotoaparáty ladené legendárnou značkou Leica s veľkým snímačom s rozlíšením 50 Mpix a optickou stabilizáciou, 50 Mpix teleobjektív a 12 Mpix ultraširokouhlý. Až dvojdňová výdrž s extra rýchlym nabíjaním, kedy stačí mobil zapnúť do dodávanej nabíjačky na 19 minút a je kompletne nabitý.

image
Xiaomi

Xiaomi Smart Band 8 s extra náramkom 59,90 (bežne 70,80)

Ôsma generácie obľúbených fitnes náramkov je po novom už s kovovým telom a jednoduchšou výmenou náramku. Ten dokonca dostane teraz za zvýhodnenú cenu a na výber ich je kopec. Smart Band 8  má 1,62-palcový AMOLED displej s frekvenciou obnovovania 60 Hz a maximálnym jasom až 600 nitov. Tento náramok exceluje aj v oblasti športu, schopný merať až 150 rôznych aktivít. Okrem toho poskytuje presné merania tepu srdca, úrovne okysličenia krvi, úrovne stresu a monitoruje kvalitu spánku, pričom jedno nabitie vydrží až 16 dní.

image
Xiaomi

Xiaomi Uniblade s extra hlavicou 35,90 (bežne 50,80)

V rozmanitej akciovej ponuke nájdeme inovatívny zastrihávač fúzov Xiaomi Uniblade, ktorý disponuje certifikáciou IPX7 pre maximálnu odolnosť voči vode. Tento zastrihávač je vybavený dvojsmernou čepeľou, ktorá šikovne zvláda strihanie dlhších chĺpkov na okraji, zatiaľ čo stredová čepeľ účinne odstraňuje zvyšky strniska.

Vďaka 14 nastaveniam dĺžky v rozsahu od 0,4 do 8 mm je možné prispôsobiť zastrihávač presne podľa individuálnych preferencií. Jeho výkonný akumulátor umožňuje až 60 minút nepretržitého používania na jedno nabitie. K tomu všetkému dostanete v balení aj praktický nástenný držiak so obojstrannou lepiacou páskou na jednoduchý úchop na stenu.

image
Xiaomi

Mi Portable Bluetooth Speaker (16W) – 30,90 eur (bežne 45,90 eur)

Kompaktný a výkonný reproduktor zaručí vysokú kvalitu zvuku s výkonom 16 W. Vďaka integrovanému pripojeniu Bluetooth si môžete ľahko spárovať reproduktor so všetkými vašimi zariadeniami. Reproduktor exceluje nielen svojím výkonom, ale aj elegantným a prenosným dizajnom. S dlhou výdržou batérie si môžete byť istí, že váš reproduktor vás nesklame, a hudbu si užijete kdekoľvek vás život zavedie.

image
Xiaomi

Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Lite 354,90 eur (bežne 416,90 eur)

Elektrický skúter Xiaomi 4 Go EU predstavuje ideálny každodenného spoločníka. S dojazdom až 20 km a maximálnou rýchlosťou 25Km/h sa dostavíte do roboty alebo školy bez stresu nad rannou zápchou. S praktickým skladacím dizajnom a ľahkou hmotnosťou 15,6 kg je skúter ľahko prenositeľný a jeho zloženie vám zaberie len 3 sekundy.

So stabilným pripojením na mobilný telefón je možné jednoducho sledovať aktuálnu rýchlosť a zostávajúcu kapacitu batérie. Zabezpečovacie prvky, vrátane ABS brzdového systému a odolnej konštrukcie, robia z tohto skútra výkonný a štýlový dopravný prostriedok.

Na výber sú aj mnohé ďalšie novinky od Xiaomi za lákavé dočasne znížené ceny. Všetky podrobnosti nájdete na mi-store.sk

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 02:09