HONOR BF 4HONOR
StoryEditor

Produkty HONOR sú teraz dostupné za ceny Black Friday

PR článok16.11.2023., 00:00h

Vďaka ponuke Black Friday sú smartfóny a tablety HONOR pred Vianocami dostupné za mimoriadne výhodné ceny. Akciové ceny sú dostupné u mobilných operátorov, viacerých predajcov i na vlastnom e-shope honorslovensko.sk. Zákazníci, ktorí uvažujú o kúpe viacerých smart zariadení isto potešia hodnotné darčeky v podobe tabletov a kombinovaných ponúk smartfónov.

Lajkuj Brainee.sk na
image

HONOR Magic5 Pro

HONOR
Vlajková loď pre znalcov

Špičkový telefón s fotoaparátom HONOR Magic5 Pro

Vlajková loď HONOR Magic5 Pro a jeho oceňovaný najmodernejší systém troch fotoaparátov dokážu zachytiť neuveriteľne kvalitné snímky, dokonca aj v tme alebo v rýchlom pohybe. Model je tiež vybavený technológiou IMAX Enhanced Movie Master pre videá v kinematografickej kvalite. Tento rok získal ocenenia aj jeho jemný 6,81" zakrivený displej s lepšou kvalitou obrazu. Pod luxusným dizajnom sa nachádza super veľká batéria s kapacitou 5100 mAh, takže môžete bez problémov fotografovať, filmovať, hrať hry a surfovať po internete po celý deň bez nabíjania. Vďaka ponuke Black Friday je jeho cenovka výrazne nižšia.

V Orange teraz za špeciálnu predvianočnú cenu: 899 €

Pôvodná cena: 1099 €

V O2 teraz za špeciálnu predvianočnú cenu: 996 €

Pôvodná cena: 1080 €

Na honorslovensko.sk za 999 € + darček tablet Pad X9

 

image

HONOR 90

HONOR
Prémiové funkcie za strednú cenu

HONOR 90 12GB/512GB

V predaji je aj smartfón HONOR 90 so skvelým 200MP fotoaparátom, ktorý robí dokonalé fotografie bez ohľadu na okolité podmienky, takže dokáže robiť jasné a detailné fotografie aj za súmraku. Zaoblený 6,7-palcový displej, ktorý je šetrný k očiam, zaujme až miliardou farieb a vysokým HDR jasom 1600 nitov je jasne viditeľný aj pri jasnom slnečnom svetle. Veľkým plusom je aj slot pre 2 Nano SIM karty, perfektný výkon a veľká batéria. Stručne povedané, HONOR 90 má funkcie, ktoré sú bežnejšie v prémiových zariadeniach. S ponukou Black Friday je HONOR 90 získate vždy s ďalším zaujímavým smart zariadením.

V Orange teraz v kombinácii s HONOR 90 lite za 1 Euro: 599 €

V O2 teraz v kombinácii s HONOR 90 lite a o2 Buds za 1 Euro: 600 €

Na honorslovensko.sk za 599 € + darček tablet Pad X9

V Slovak Telekom od 8.11.2023 zľava 100 Euro.

 

image

HONOR MAGIC 5 LITE

HONOR
Kvalita pre každý rozpočet

Magic5 Lite 6GB/128GB

Tento krásny, ľahký a tenký smartfón je napájaný veľkou batériou s kapacitou 5100 mAh, takže zvládne až 2 dni prehliadania sociálnych médií alebo strímovania videí bez nutnosti nabíjania. Zadnú stranu zdobí elegantný prsteň, do ktorého sú vložené tri výkonné kamery. Hráči budú nadšení odozvou 120 Hz displeja, ako aj pokročilými funkciami na ochranu zraku. Vďaka ponuke Black Friday bude od  13.11.2023 jeho cenovka u predajcu NAY 199 EUR.

 

 

 

 

 

image

HONOR 90 Lite

HONOR
HONOR 90 Lite

Smartfón HONOR 90 Lite je štýlový spoločník s pôsobivým 100MP fotoaparátom a 16MP predným fotoaparátom pre oslnivé selfie. S 8 GB pamäte s 256 GB úložnou jednotkou sa do nej zmestia desiatky tisíc súborov. Veľkou výhodou je aj dlhá výdrž batérie s kapacitou 4500 mAh. Bezrámový 6,7-palcový displej podporuje funkcie na ochranu zraku. K dispozícii je buď v modrej Cyan Lake Blue alebo elegantnej Midnight Black, pričom vďaka ponuke Black Friday ho kúpite už od 249 EUR.

V Orange teraz za špeciálnu predvianočnú cenu: 249 €

Pôvodná cena: 299 €

V O2 teraz v kombinácii s HONOR X6a a o2 Buds za 1 Euro: 300 €

Na honorslovensko.sk za 299 € + darček smart náramok Band 7 + slúchadlá Earbuds X5

Viac informácií o značke HONOR nájdete na oficiálnych stránkach: www.hihonor.com/sk/

O spoločnosti HONOR

HONOR je popredným svetovým dodávateľom inteligentných zariadení. Jej cieľom je stať sa globálnou ikonickou technologickou značkou a vytvoriť nový inteligentný svet pre každého prostredníctvom svojich výkonných produktov a služieb. S neochvejným zameraním na výskum a vývoj sa snaží vyvíjať technológie, ktoré umožňujú ľuďom na celom svete ísť ďalej a dávajú im slobodu dosiahnuť a urobiť viac. HONOR ponúka rad vysoko kvalitných smartfónov, tabletov, notebookov a nositeľných zariadení, ktoré vyhovujú každému rozpočtu a umožňujú ľuďom stať sa lepšou verziou samých seba samých so svojím portfóliom inovatívnych, prémiových a spoľahlivých produktov.

Sledujte HONOR na sociálnych sieťach:

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 11:34