ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® EditionBrainee/Miroslav Kamody
StoryEditor

Najštýlovejší notebook na trhu? ASUS spojil sily s BAPE, výsledkom je unikátne zariadenie so štýlovými doplnkami

Natívny obsah04.09.2023., 00:00h

Unikátny dizajn, výborné technické parametre a hravé doplnky, ktoré tu budú ľudia závidieť široko ďaleko? ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition prináša všetko v jednom a pridáva ešte niečo navyše.

Lajkuj Brainee.sk na

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou ASUS.

Nájsť na trhu notebook, ktorý bude svojim originálnym dizajnom vytŕčať z davu a okamžite si získa pozornosť okolia, môže byť poriadne náročné. Ak ťa už omrzelo klasické sivé či čierne šasi, máme pre teba ten najštýlovejší notebook, aký sa tento rok objavil na trhu. A v rukách sme ho držali len pár dní po oficiálnej svetovej premiére!

Reč je o limitovanej edícii ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition, ktorá je jednoducho nádherná. Zariadenie sme niekoľko dní testovali a bez zbytočných rečí musíme povedať, že sme si ho zamilovali. A to ani nehovoríme o tom, že púta pozornosť zvedavcov. Poďme ale postupne. 

image

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition

Brainee/Miroslav Kamody

Spojenie so známou značkou

Špeciálna edícia je spojením technologického giganta ASUS s módnou značkou A Bathing Ape Streetwear (BAPE®). Druhá spomínaná práve tento rok oslavuje svoje 30. výročie, takže načasovanie kolaborácie nemohlo prísť v lepšom čase. BAPE v priebehu rokov predstavila sériu ikonických motívov a postavičiek, pričom všetky si našli cestu aj do spomínaného notebooku.

Je nimi ozdobená celá zadná strana kovového šasi. Na výber máš z dvoch limitovaných balíčkov a farieb. V modrom balíku nájdeš notebook v prevedení Cool Silver, zelený ukrýva model Midnight Black.

image

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition

Brainee/Miroslav Kamody

Skvelé doplnky

K tomu všetkému dostaneš ešte polepy na klávesnicu, štýlovú tašku bezdrôtovú myš s vymeniteľným krytom, či sadu BAPE nálepiek. Čerešničkou na torte je veľká figúrka BABY MILO®, ktorá vo svojich rukách drží zmenšenú verziu tvojho nového notebooku.

Na modeloch nechýba reflexný prívesok s logom. Dizajnové prvky nájdeš aj na touchpade, spodnej časti zariadenia, v oblasti opierky dlaní, ale aj priamo v systéme, napríklad hravej tapete, ktorá sa ti zobrazí po zapnutí notebooku, či ako logo pri zapnutí.

image

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition

Brainee/Miroslav Kamody

Jedinečný dizajn sa stretáva so špičkovou technológiou, ktorú dodala spoločnosť ASUS. Limitka modelu Vivobook S 15 OLED cieli hlavne na používateľov, ktorým okrem sledovania streamovacích platforiem a písania seminárok do školy nie je cudzia ani náročnejšia práca, ako editovanie fotiek, videí či hranie hier.

Výkonné vnútro

Zariadenie poháňa procesor 13. generácie Intel Core i9 (prípadne i5) a nechýba mu ani certifikácia Intel Evo. Taktovacia frekvencia až 5,4 GHz sa postará o to, aby si naraz zvládal online prednášku, strih videa aj zapisovanie poznámok. 

Sekunduje mu 16 GB pamäte LPDDR5 a k dispozícii máš nádherný 2,8K OLED displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, vďaka ktorému si budeš môcť naplno vychutnať svoje obľúbené hry či filmy na streamovacích platformách. Nechýba ani certifikácia HDR True Black či technológia, vďaka ktorej displej vyžaruje o 70 percent menej škodlivého svetla. 

image

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition

Brainee/Miroslav Kamody

Okrem toho má displej overenie od Pantone, čo znamená, že ho môžu používať aj tvorcovia a grafici bez obáv z toho, že by ich výsledné materiály nemali takú farbu a odtiene, aké si želajú. O bezproblémovú prácu sa stará klávesnica ErgoSense, ktorá je typická jemným prehnutím klávesov, vďaka čomu je používanie na o stupeň vyššej úrovni.

Vydrží celý deň

Cestuješ ráno do školy či práce a potrebuješ, aby tvoj „noťas” zvládol rannú epizódu seriálu, celodenný multitasking a následné študovanie po ceste domov? Pre ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition absolútne žiadny problém. Batéria má výdrž 75 Wh, takže sa nemusíš vôbec báť o výdrž - jednoducho vlož svoj notebook do štýlovej tašky a vyber sa, kam chceš.

image

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition

Brainee/Miroslav Kamody

Samozrejmosťou sú najnovšie verzie technológií - WiFi 6 (802.11 ax) a Bluetooth 5.2, vďaka ktorým budeš môcť bez problémov hrať online hry so svojimi priateľmi, kdekoľvek na svete budeš. Zariadeniu dokonca nechýba ani americký vojenský štandard odolnosti MIL-STD 810H.

Najštýlovejší v hre

Je priam neuveriteľné, čo všetko dokázal ASUS v spolupráci s BAPE natlačiť do tela, ktoré váži len 1,6 kilogramu. Špičkové technológie sú tak bezpečne uložené v elegantnej a ľahkej konštrukcii, ktorá už z diaľky zaujme okoloidúcich. 

Toto zariadenie na plnej čiare vyhráva v prepracovaných detailoch. Či už sú to štýlové prúžky na klávese enter, oranžová klávesa escape alebo odtlačok prsta na klávese zapnutia/vypnutia. Kvalitné reproduktory sa starajú o dobrý zvuk a poteší aj FHD kamera s fyzickým krytom. 

Alfou a omegou limitovanej edície je unikátny dizajn vytvorený v spolupráci A Bathing Ape. V spojení s výbornými technickými parametrami a hravými doplnkami je ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition bezkonkurenčne najštýlovejším notebookom, aký sa v posledných rokoch dostal na pulty.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 05:11