Samsung
StoryEditor

Zažite špičkový zážitok z hrania s novým radom tabletov Galaxy Tab S9

Natívny obsah23.08.2023., 00:00h

Okrem nových telefónov a inteligentných hodiniek predstavila spoločnosť Samsung koncom júla aj ďalší rad tabletov Samsung Galaxy Tab S9. Z parametrov a nových funkcií je možné pritom na prvý pohľad spoznať jedno – výhody predstavených tabletov si naplno vychutnajú predovšetkým gameri. S Galaxy Tab S9 totiž Samsung uviedol na trh špičkové zariadenie na hranie, ktoré nadchne nielen svojím výkonom, ale aj grafikou a výdržou batérie.

Lajkuj Brainee.sk na

Rýchly procesor a výkonné grafické jadro

Rozlúčte sa s malou obrazovkou telefónu. Na displeji Dynamic AMOLED 2x s uhlopriečkou 14,6 palcov získate skvelý prehľad o tom, kde sa nachádzajú vaši nepriatelia. Dynamická obnovovacia frekvencia sa navyše automaticky mení v rozsahu 60 až 120 Hz, takže si vychutnáte plynulé hranie bez zasekávania a straty drahocenných sekúnd. O to, aby vás pri hraní nič neobmedzovalo, sa potom postará vlajková loď medzi procesormi Snapdragon® 8 Gen 2 For Galaxy. Tento extrémne rýchly procesor totiž ponúka vysoký výkon a úsporu energie pre gaming na majstrovskej úrovni.

Tablet taktiež vyniká grafickým jadrom a ohromujúcim obrazom. Na obrazovke s vysokým rozlíšením si vychutnáte dokonale ostré detaily a širokú škálu živých farieb doplnenú hlbokou čiernou, ktorá vás dokonale vtiahne do deja. Okrem toho sa hráči môžu tešiť aj na verné odrazy a tiene v 3D herných prostrediach a celkový strhujúci, fotorealistický herný zážitok. Vo všetkých modeloch nového radu tabletov nájdeme aj technológiu HDR10+, ktorá optimalizuje obraz záber po zábere a scénu po scéne, a neustále tak dohliada na ideálne nastavenie jasu aj kontrastu farieb.

image
Samsung

Pohlcujúci zvuk s Dolby Atmos

Tab S9 vás však pohltí nielen svojím obrazom, ale aj zvukom, o ktorý sa postará technológia Dolby Atmos. Štvorica reproduktorov oproti predchádzajúcej generácii narástla o neuveriteľných 20 %, na kvalitu zvuku potom okrem iného dohliadala aj renomovaná spoločnosť AKG. Nechýba ani zvukový režim pre hranie, ktorý prispôsobí audio tak, aby ste zreteľne počuli aj tie najtichšie kroky tímu protivníkov.

Nebojte sa ísť do ďalšieho levelu, dlhá výdrž batérie vám spoľahlivo umožní hrať až do neskorých nočných hodín. Pri dlhom hraní pritom vôbec po prvýkrát pri tabletoch Galaxy pomáha zvýšiť výkon aj vyspelá výparníková komora. Okrem toho má rad Galaxy Tab S9 zo všetkých doterajších tabletov od Samsungu najvyššiu tepelnú účinnosť. Spomínaná výparníková komora má špeciálnu konštrukciu, takže sa teplo rozptyľuje dvoma smermi. Vďaka tomu si systém spoľahlivo udrží vysoký výkon aj po dlhšiu dobu a vy sa nemusíte báť prehriatia.

image
Samsung

Nielen na hranie, ale aj na prácu a štúdium

Tablet si však zamilujete aj pre jeho ďalšie dômyselne vymyslené funkcie a skvelé doplnky. Pokiaľ hráte aj vonku, určite oceníte novú technológiu Vision Booster, ktorá automaticky deteguje výrazne jasné okolité prostredie a posilňuje farby aj jas displeja, aby ste dobre videli na obrazovku. Po niekoľkých hodinách turnajov vám tiež príde vhod technológia Eye Comfort obmedzujúca modré svetlo, výrazne tak znižuje záťaž vašich očí.

Vďaka režimu DeX Mode a ochrannému krytu s klávesnicou a touchpadom navyše tablet ľahko zmeníte aj na regulárny, ale stále ľahko prenosný počítač, ktorý môžete využiť aj na prácu, štúdium alebo na svoje koníčky. K tomu vám pomôže aj dotykové pero S Pen, s ktorým môžete písať, kresliť, čmárať a tvoriť náčrty a poznámky ako na bežný papier. Do svojho súboru potom ľahko presuniete poznámky, fotografie, ale aj videá z iných zariadení Galaxy, ktoré budete môcť ďalej upravovať v tablete.

image
Samsung

 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 22:02