Negasi Zuberi ženu najskôr uniesol, sexuálne napádal a potom ju väznil vo svojom dome.Twitter/true Crime With Laura/
StoryEditor

Tváril sa ako policajt, v skutočnosti ženy unášal a sexuálnle napádal. Násilníka chytili, pátrajú po ďalších jeho obetiach

iDnes.cz04.08.2023., 09:30h

V USA hľadajú ďalšie obete muža z Oregonu, ktorý uväznil ženu v garáži a opakovane ju sexuálne napádal. Násilník ju v prestrojení za policajta uniesol v Seattli. Žena sa nakoniec holými rukami dostala z betónovej cely a privolala pomoc. O prípade podľa amerických médií informoval americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI).

Lajkuj Brainee.sk na

Dvadsaťdeväťročný Negasi Zuberi, ktorý používal aj niekoľko prezývok a krycích mien, je "násilný sexuálny útočník" a pravdepodobne má viacero obetí, uviedla FBI.

Tento muž je spájaný so štyrmi sexuálnymi útokmi v najmenej štyroch štátoch USA. Doteraz bol obvinený v jednom prípade únosu, informovala televízia NBC News.

Zuberi prinútil ženu nastúpiť do auta v Seattli, spútal ju a počas viac ako 700-kilometrovej cesty ju opakovane sexuálne napadol. Po príchode do Oregonu ju zavrel do cely, ktorú postavil z betónových blokov a vybavil železnými dverami vo svojej garáži.

Táto žena bola unesená, spútaná, sexuálne napadnutá a zamknutá v cele zo škvárových blokov. Polícia uviedla, že aby sa oslobodila, bila rukami do dverí, až kým neboli zakrvavené. Jej rýchle myslenie a vôľa prežiť možno zachránili iné ženy pred podobnou nočnou morou, uviedla Stephanie Sharková z terénnej pobočky FBI v Portlande v štáte Oregon.

Po tom, ako žena utiekla z garáže domu v Klamath Falls, jej únosca zamieril na juh. Polícia ho zadržala nasledujúce popoludnie v meste Reno v Nevade.

Portál Idnes.cz patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, pod ktoré spadá aj Brainee.sk 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 13:00