HONOR
StoryEditor

Rodina HONOR 90: Prémiové funkcie za cenu strednej triedy

PR článok09.08.2023., 00:00h

Hľadáte smartfón, ktorý vás nadchne, ale nezruinuje vašu peňaženku? Objavte HONOR 90. Vo výbave má špičkový fotoaparát a výkon porovnateľný s prémiovou triedou. Či už ste vášnivý fotograf, herný nadšenec, alebo len milovník technológií, rodina HONOR 90 vám prinesie špičkové zážitky za príjemnú cenu.

Lajkuj Brainee.sk na

S novinkou HONOR 90 získate skutočne kvalitný fotoaparát. Tvorí ho nový systém troch fotoaparátov, konkrétne 200Mpx hlavný fotoaparát, 12Mpx ultra širokouhlý a makro fotoaparát a 2Mpx hĺbková kamera. Výsledné fotky vás stopercentne nadchnú svojim vysokým dynamickým rozsahom, tzv. HDR, čo znamená, že sú detailné a jasné, aj keď fotíte za slabého osvetlenia. HONOR 90 vám navyše prináša nový portrétový režim, vďaka ktorému dokážete odfotiť krásne portréty, s presnými odtieňmi pleti a efektom bokeh. Ten prirodzene prelína fotografovaný objekt a jeho pozadie a fotka tak pôsobí ešte estetickejšie. Pokiaľ ste milovníkom selfie, poteší vás predná kamera s rozlíšením 50 Mpx.

HONOR 90 má skvelé vychytávky aj pre tých z vás, ktorí milujú tvorbu videí. Kamera využíva umelú inteligenciu (AI) na redukciu šumu vo videu a AI vám zároveň odporučí  vhodný režim videa pre danú situáciu. Rozhodne tiež skúste funkciu AI Vlog Assistant. Prostredníctvom niekoľkých kliknutí dokážete vykúzliť 15-sekundové video, ako stvorené pre vaše sociálne siete.

image
HONOR

Pohlcujúci displej, príjemný pre vaše oči

Displej smartfónu HONOR 90 vás prekvapí nielen tým, aký je na pohľad krásny, rýchly a citlivý, ale navyše je aj šetrný k vašim očiam. Zobrazí až 1,07 miliardy farieb, vďaka ktorým na ňom všetko doslova ožíva v úžasných odtieňoch. 6,7-palcový, na štyroch hranách zaoblený displej vás nezradí ani na priamom slnečnom svetle, so svojim jasom až 1600 nitov jeho obsah uvidíte úplne zreteľne aj za jasného svetla.

S modelom HONOR 90 si vychutnáte výnimočný multimediálny zážitok, či už ste na cestách, alebo v pohodlí domova. Model podporuje HDR10+ a má certifikáciu HDR od spoločnosti Netflix a Amazon Prime Video. Aj keď budete so smartfónom HONOR 90 tráviť dlhé hodiny sledovaním videí, sociálnych sieťach alebo čítaním textov, záťaž pre vaše oči bude minimálna.

HONOR 90 sa stará o pohodlie vašich očí pomocou špičkových funkcií. Funkcia Dynamic Dimming simuluje prirodzené svetlo a zmierňuje únavu očí, technológia HONOR Circadian Night Display filtruje škodlivé modré svetlo a tým pomáha k lepšiemu spánku a bezpečná úroveň stmievania znižuje záťaž očí pri nízkom jase.

image
HONOR

Nebojte sa vybitej batérie

Neváhajte vyskúšať aj vylepšenú funkciu Magic Text, ktorú prináša najnovší operačný systém HONOR MagicOS 7.1 so systémom Android. Rozpozná nápisy, e-mailové adresy a čísla na obrázku a umožní vám ich rýchlo použiť ďalej. Vďaka 5000 mAh batérii vydrží HONOR 90 fungovať celý deň a za 15 minút ju pomocou 66W rýchlonabíjania dokážete nabiť na 45%

image
HONOR

HONOR 90 Lite

Spolu s modelom HONOR 90 bol predstavený  aj HONOR 90 Lite, štýlový všestranný telefón, ktorý sa môže pochváliť skvelým systémom fotoaparátov, výborným displejom a mnohými smart funkciami pre lepší užívateľský zážitok. Prináša 100Mpx hlavný fotoaparát, 5Mpx širokouhlý a hĺbkový fotoaparát a 2Mpx makro fotoaparát pre majestátne snímky krajiny a fotky jemných detailov a 15Mpx prednú kameru pre krásne autoportréty s jasnými rysmi a vylepšenými farbami.

Jeho 6,7-palcový bezokrajový displej vám poskytne príjemný vizuálny zážitok. Získal tiež certifikát TÜV Rheinland pre nízku úroveň modrého svetla a podobne ako HONOR 90 podporuje riešenia pre ochranu očí, vrátane dynamického stmievania a cirkadiánneho nočného režimu displeja. Všetky svoje médiá budete mať neustále po ruke a naplno využijete jeho 8GB pamäť a veľký 256GB úložný disk. Ten dokáže uložiť až  57 808 fotografií, 22 322 skladieb alebo 892 HD videí.

image
HONOR

Vyberte si ten svoj

Elegantný HONOR 90 môžete zaobstarať v čiernej Midnight Black, zelenej Emerald Green alebo striebornej Diamond Silver. Odporúčaná cena je 549€ s pamäťou 8 + 256 GB alebo 599€ s pamäťou 12 + 512 GB. Navyše môžete k nákupu získať v závislosti od operátora darček. U operátora Orange do 30.9. dostanete k nákupu HONOR 90 aj druhý telefón HONOR X6 len za jedno Euro. U operátora O2 je k dispozícii s výkupným bonusom 180€ pri odpredaji starého zariadenia.

Dostupnejší model HONOR 90 Lite nájdete za odporúčanú cenu 299€ v tyrkysovej Cyan Lake a čiernej Midnight Black. U operátora O2, získate k HONOR 90 Lite aj praktické slúchadlá O2 pods. U operátora Orange dostanete k nákupu ako darček slúchadlá HONOR Earbuds X3 Lite. V NAY počas časovo obmedzenej predpredajovej akcie dostanete ako darček smart náramok HONOR Band 7.

image
HONOR

 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. máj 2024 23:07