Xiaomi Slovensko
StoryEditor

Leto so Xiaomi je v plnom prúde, prináša zľavy až do 60 %

PR článok21.07.2023., 00:00h

Vybrali sme niekoľko najzaujímavejších mobilov, smart hodiniek a slúchadiel so zníženou cenou.

Lajkuj Brainee.sk na

Spoločnosť Xiaomi sa pri príležitosti letnej sezóny rozhodla usporiadať pre svojich fanúšikov akciu, pri ktorej si budú môcť zadovážiť zaujímavé produkty za zvýhodnené ceny. Na oficiálnom obchode Mi-Store.sk nájdete kopec produktov so zľavami až do 60 %. Tie platia do konca augusta, respektíve do vypredania zásob. V akcii sú smartfóny, smart hodinky, slúchadlá, ale aj ďalšie atraktívne produkty.

Dávame do pozornosti výber niekoľkých najzaujímavejších kúskov zo zvýhodnenej ponuky v rámci akcie Leto so Xiaomi.

Xiaomi 13 – 899 eur (bežne 999 eur)

Pre tých, ktorí hľadajú čistokrvnú vlajkovú loď je v letnej ponuke čerstvý Xiaomi 13 s plnou výbavou v pomerne kompaktnom tele. Je osadený 6,36-palcovým Amoled displejom s vysokým jasom pre výbornú čitateľnosť na priamom slnku. Samozrejmosťou je obnovovacia frekvencia 120 Hz pre úplnú plynulosť na Amoled displeji. Srdcom smartfónu je momentálne najvýkonnejší procesor Snapdragon 8 Gen 2 doplnený o 8 GB operačnej a 256 GB internej pamäte. Čerešničkou na torte je trojica fotoaparátov (50 Mpix hlavný, 10 Mpix s 3,2x optickým priblížením a 12 Mpix ultraširokouhlý), ktoré pomáhala vyvíjať legendárna spoločnosť Leica.

image
Xiaomi Slovensko

Redmi Note 12 Pro 5G – 349 eur (bežne 379 eur) a 379 eur (bežne 449 eur)

Dostupný v modrej, čiernej a bielej farbe so 6 GB operačnej a 128 GB internej pamäte, respektíve v čiernej a bielej s 8/256 GB je zlatou strednou cestou pre tých, ktorí hľadajú výkon, výdrž a dobrú kameru, ale chcú sa cenou vojsť do 400 eur. Redmi Note 12 Pro 5G je novinka poháňaná čipom MediaTek Dimensity 1080 a vybavená je 50 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou pre skvelé letné fotografie aj videá. Všetok obsah si užijete na 6,67-palcovom Amoled displeji so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a 5 000 mAh batéria ho udrží pri živote pokojne aj dva dni.

Redmi Note 12 Pro+ 5G – 419 eur (bežne 499 eur)

Čerstvá novinka na našom trhu prináša veľmi podobný dizajn aj výbavu ako jeho súrodenec Redmi Note 12 Pro 5G, ktorý je tiež vrchovate vybavený. Malé plus v názve však znamená pár zásadných rozdielov. Prvým je až 200 Mpix hlavný snímač so svetelnosťou f/1.7 pre ešte detailnejšie a jasnejšie zábery. Tým druhým zas podpora až 120 W extra rýchleho nabíjania veľkej batérie. Za cenu jemne nad 400 eur je to bezkonkurenčná výbava.

image
Xiaomi Slovensko

Xiaomi Buds 3 – 35,90 eur (bežne 99 eur)

Elegantné bezdrôtové štupľové slúchadlá sú teraz za perfektnú cenu. Dostupné v bielej a čiernej farbe ponúkajú prepracovaný zvuk s podporou aktívneho potlačenia okolitého hluku (ANC). Majú to na starosti až tri mikrofóny, ktoré okrem toho zabezpečujú aj dobrú počuteľnosť pri telefonovaní. S ich hmotnosťou len 4,6 g sa nosia pohodlne aj pri športovaní (odolnosť IP55) a na jedno nabitie vydržia až 7 hodín, respektíve 32 hodín spolu s nabíjacím puzdrom. 

image
Xiaomi Slovensko

Xiaomi Smart Band 7 Pro – 59 eur (bežne 99 eur)

Aj smart hodinky aj kompaktný fitnes náramok v jednom. V zľave sú v prevedení Ivory, teda s krémovým náramkom a telom v zlatej farbe. Vybavené 1,64-palcovým Amoled displejom pre lepšiu čitateľnosť a možnosťou pridať ešte viac dát, ktoré máte kedykoľvek po ruke. Podporujú viac ako 150 ciferníkov a desiatky športových režimov od chôdze a behu cez tenis až po turistiku. Merajú okrem prejdenej vzdialenosti a krokov aj okysličenie krvi, srdcovú frekvenciu, spánok, úroveň stresu či menštruačný cyklus. Zvládajú ponorenie až do hĺbky 50 m a na jedno nabitie vydržia 12 dní, pri extra aktívnych športovcoch 6 dní.

image
Xiaomi Slovensko

Xiaomi Watch S1 – 154,90 eur (bežne 223 eur)

Tieto elegantné chytré hodinky sú dostupné s pochrómovaným strojčekom a hnedým koženkovým remienkom, ale aj v celočiernom prevedení s remienkom z kaučuku. Puzdro z ocele a vrchné zafírové sklo dávajú tušiť, že ide o hodinky, ktoré sú plnohodnotným pomocníkom pri športe, ako aj ideálnym doplnkom pokojne aj k obleku. Merajú tepovú frekvenciu, okysličenie krvi, detekciu stresu a veľa ďalšieho. Popritom zvládajú aj telefonovanie cez Bluetooth a bezhotovostné platby pomocou NFC.

image
Xiaomi Slovensko

Redmi 12C – 109 eur (bežne 139 eur)

Model Redmi 12C výborne poslúži ako prvý mobil pre deti alebo tým, ktorí nechcú za smartfóny míňať stovky eur a postačí im základná výbava. Teraz za cenu len tesne nad 100 eur získate dostatok výkonu, podporu pamäťových kariet, 50 Mpix hlavný fotoaparát a štedrú 5 000 mAh batériu, ktorá nenáročný mobil uživí energiou aj dva dni. Nechýba ani čítačka odtlačkov prstov na zadnej strane. Na výber máte modrú aj tmavosivú farbu.

image
Xiaomi Slovensko

Nezabudnite, že zľavy platia len do konca augusta alebo do vypredania zásob, tak neváhajte. Viac produktov so zvýhodnenými letnými cenami nájdete na Mi-store.sk.

 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 12:59