Odmietli veľké milióny, a nechali si svoje vysnívané domovy. Twitter/pretendeditor, Perfect Realestate Investments/
StoryEditor

GALÉRIA Svojich domov a pozemkov sa nevzdali. Takto to vyzerá, keď ľudia nepodľahnú developerom

Michal Čiernik15.05.2023., 15:00h

Odmietli milióny a svojich domovov sa nevzdali. Teraz sú ich pozemky v obkľúčení radových výstavieb lahôdkou pre fotografov.

Lajkuj Brainee.sk na

Jedným z takých prípadov je Rodina Zammitovcov, ktorá odmietla ponuku 50 miliónov austrálskych dolárov, čo je približne 30 miliónov eur, za svoj dom. Vďaka prestavbe teraz nehnuteľnosť vyniká oproti všetkým novostavbám, ktoré ju obklopujú, no obyvatelia naďalej odmietajú podľahnúť lákavým ponukám. Podobne zmýšľajúcich majiteľov a ich nehnuteľnosti môžeš nájsť v našej galérii.

Pomerne pôsobivá nehnuteľnosť sa nachádza len 40 minút od centra Sydney a má 650-metrovú príjazdovú cestu s panoramatickým výhľadom na Modré hory. Niet divu, že ponúkajú takú vysokú cenu, pretože sa na pozemok údajne zmestí až 50 nových domov.

Rozhodnutie vzdorovať radovej výstavbe však chvália aj miestni realitní agenti a noví susedia. „Veľká česť rodine, že sa udržali a nepodľahli ponukám, aj keď všetci naokolo svoje pozemky predali už pred rokmi,“ povedal pre 7News miestny realitný agent Taylor Bredin. „Som veľmi rád, že odmietli predať svoj dom. Pre nás to znamená, že máme slepú uličku, ktorá je pre naše deti oveľa bezpečnejšia,“ prezradil jeden zo susedov.

image

Hitler chcel Berlín prebudovať na hlavné mesto sveta. Germania mala mať chrám taký veľký, že by mal vlastné počasie

Aj keď je rodina šťastná, že má svoj domov, spomenuli, že predmestie sa zmenilo na nepoznanie. „Kedysi to bola poľnohospodárska pôda posiata malými domčekmi z červených tehál,“ vysvetľuje 50-ročná Diane Zammit pre Daily Mail Australia. „Každý dom bol jedinečný a bolo tu toľko priestoru, teraz je to iné,“ dodala na záver. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 17:14