Honor
StoryEditor

HONOR 70 Lite, cenovo dostupný smartfón s plnou podporou 5G, vysokou kapacitou batérie a veľkým úložiskom, nájdete aj na Slovensku

PR článok18.04.2023., 00:00h

Nedávno predstavená novinka na európskom trhu, praktický mobilný telefón s kvalitným 5G čipom Snapdragon, HONOR 70 Lite je od 4.4.2023 v predaji už aj na Slovensku. HONOR 70 Lite poháňa mobilná platforma Qualcomm Snapdragon 5G. Nechýba veľká kapacita batérie 5000mAh[1] pre celodennú výdrž. S foto výbavou, ktorá je nadštandardná pre túto cenovú kategóriu. Ide o telefón, ktorý búra nastavený benchmark pre cenovo dostupné telefóny. U slovenských predajcov ho nájdete za atraktívnu cenu 249€.

Lajkuj Brainee.sk na

Štýlový dizajn a displej pre pohlcujúci zážitok

HONOR 70 Lite má ploché hrany a zároveň zaoblené rohy, aby sa pohodlne držal v dlani. Pomocou čítačky odtlačkov prstov umiestnenej na strane ho odomknete bezpečne a rýchlo.

Zážitok zo sledovania videí, fotiek a ďalšieho obsahu umocňuje 6,5 palcový displej HONOR FullView[1]. Ten zároveň chráni oči pred škodlivým vplyvom modrého svetla, čo potvrdzuje aj certifikácia od organizácie TÜV Rheinland[2]. Plynulý vizuálny zážitok zaisťuje obnovovacia frekvencia obrazovky až 90 Hz[3], s ktorou HONOR 70 Lite prevyšuje mnoho ostatných smartfónov z rovnakej cenovej kategórie.

[1] Typická hodnota. Započítaná hodnota nevymeniteľnej batérie je 4 900 mAh.

[2] Pretože má displej zaoblené rohy, meria sa diagonálne ako štandardný obdĺžnik, ktorý má uhlopriečku 6,7 palca (skutočná plocha je o niečo málo menšia.) Termínom HONOR FullView Display všeobecne označujeme zariadenie HONOR s úzkymi rámčekmi a vysokým pomerom veľkosti displeja voči telu.

[3] Obrazovka prešla certifikáciou TÜV Rheinland pre nízku hladinu modrého svetla. Tento výrobok neslúži na

zdravotnícke účely a nemá žiadne liečebné funkcie.

[4] Obnovovacia frekvencia obrazovky sa môže v rôznych aplikáciách líšiť.

Pokročilá foto a video výbava

HONOR 70 Lite je špičkou vo svojej triede aj vďaka výkonnému fotoaparátu. Okrem prednej kamery s rozlíšením 8 MPx má aj systém troch zadných fotoaparátov. Hlavná kamera prináša rozlíšenie 50 MPx[4], makro kamera 2 MPx a senzor na snímanie hĺbky 2 MPx. Zaobstarať si selfies a fotky plné živých detailov, napríklad aj v nočných podmienkach, je s týmto smartfónom hračka. Kreatívni môžete byť aj pri tvorbe videí, a to vďaka funkcii Dual-View Video Recording, ktorá dokáže nahrávať videá z prednej aj zadnej kamery zároveň.

Skvelý výkon vďaka čipsetu Qualcomm Snapdragon

Bezproblémovú komunikáciu a produktivitu zaisťuje čipset Qualcomm Snapdragon 480 Plus 5G a vylepšené funkcie konektivity. Hladkú prevádzku smartfónu zaručuje funkcia HONOR RAM Turbo, ktorá v modeli s 4 GB RAM[5] dokáže previesť 3 GB úložiska na RAM. Vďaka tejto funkcii majú používatelia istotu, že sa procesy na pozadí pri prepínaní medzi aplikáciami neukončujú, aplikácie tak nenabiehajú od nuly a spúšťajú sa rýchlejšie.

Celodenná výdrž batérie

HONOR 70 Lite vďaka ultra veľkej batérii s kapacitou 5 000 mAh[6] zvládne celodenné  používanie. Na jedno nabitie vydrží až 19 hodín prehrávania online videí, 26 hodín streamovania hudby, 14 hodín hrania hier alebo 52 hodín telefonovania[7], používatelia tak môžu byť neustále online a užívať si zábavu. Funkcia rýchlo nabíjania s nabíjacím adaptérom 22,5 W HONOR SuperCharge[8] a technológiou pre optimalizáciu batérie navyše zaručuje, že HONOR 70 Lite bude nabitý a pripravený na používanie za krátky čas.

Vychytávky na mieru a inteligentná personalizácia užívateľského prostredia

So smartfónom HONOR 70 Lite je vám k dispozícii vnútorné úložisko s pamäťou 128 GB[9]. Pre lepšiu predstavu, to znamená, že si do smartfónu dokážete uložiť viac ako 28 000 obrázkov, 11 000 pesničiek alebo 450 HD videí[10]. Pamäť si navyše môžete s použitím microSD karty zväčšiť až do veľkosti 1 TB[11].

HONOR 70 Lite s operačným systémom Magic UI 6.1 založenom na Androide 12 ponúka mnoho inteligentných funkcií, ako je HONOR Share pre rýchly bezdrôtový prenos súborov medzi zariadeniami a zvýšenie vašej produktivity.

Cena a dostupnosť

Štýlový telefón HONOR 70 Lite môžete mať v dvoch elegantných prevedeniach: Ocean Blue a Midnight Black. Od 3. apríla 2023 bude HONOR 70 Lite k dispozícii u vybraných predajcov na Slovensku len za 249€.

[5] Hlavný zadný fotoaparát má rozlíšenie 50 MP. Skutočné rozlíšenie sa môže líšiť v závislosti od zvoleného fotografického režimu.

[6] Dostupnosť funkcie RAM Turbo sa môže v jednotlivých krajinách líšiť.

[7] Typická hodnota. Menovitá kapacita nevymeniteľnej batérie je 4 900 mAh.

[8] Dáta z laboratórií HONOR. Konkrétne časy sa môžu mierne líšiť v závislosti na aktivitách užívateľa a konkrétnych scenároch.

[9] Podporuje nabíjanie cez kábel o maximálne 22,5 W pri použití nabíjačky a kábla 22,5 W HONOR. Skutočná rýchlosť nabíjania sa môže líšiť v závislosti od okolitých podmienok a ďalších faktorov. Dostupnosť jednotlivých variantov nabíjačiek sa môže v jednotlivých regiónoch a na rôznych trhoch líšiť.

[10] Dostupné interné úložisko môže byť menšie, pretože časť zaberá softvér. Skutočná veľkosť pamäte sa môže

meniť v závislosti na aktualizáciách aplikácií, aktivite užívateľa a ďalších súvisiacich faktoroch.

[11] Dáta z laboratórií HONOR. Výpočet vychádza z predpokladu, že veľkosť pesničky je 10 MB, obrázku 4 MB a videa 250 MB. Skutočné veľkosti súborov sa môžu líšiť.

[12] Dostupnosť variantov veľkosti úložiska sa môže v jednotlivých regiónoch líšiť.

[13] Dostupnosť farebných variantov sa môže v jednotlivých regiónoch a na rôznych trhoch líšiť.

                                                                                                 ###       

Ďalšie informácie o značke HONOR nájdete na oficiálnych webových stránkach: www.hihonor.com/sk/

HONOR je späť v plnom nasadení

Značka HONOR sa zaviazala byť globálnou technologickou špičkou a vybudovať portfólio inteligentnej domácnosti, ktoré bude dostupné pre každého. Dnes má HONOR viac ako 10 000 zamestnancov, z ktorých väčšia polovica pracuje na výskume a vývoji (R&D), štyri vývojové inštitúcie, viac ako sto inovačných laboratórií po celom svete, a podal už vyše 5500 patentových žiadostí. Veľmi rýchlo etabloval aj cez 30 strategických partnerstiev so svetovými špičkami ako Microsoft, Google, Intel, Qualcomm a pod., s ktorými spoločne vyvíja inovatívne riešenia v rámci softvéru aj hardvéru, a dokáže tak zaistiť produkciu mobilnej technológie od začiatku až do konca.

Sledujte HONOR na sociálnych sieťach:

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 08:06