Karpatské KB
StoryEditor

Chystáte poriadnu veľkonočnú párty? Graciosooo a Oliver Oswald vymysleli, ako susedov pripraviť na hluk

PR článok04.04.2023., 00:00h

Dvojica tiktokerov Samuel Procházka alias Graciosooo a Oliver Oswald baví Slovensko svojimi vtipnými videami, kde parodujú situácie, s ktorými sa stretáva mnoho z nás. Teraz si posvietili na susedov, ktorí sú postrachom každej párty, nielen veľkonočnej.

Lajkuj Brainee.sk na
image
Karpatské KB

Každý, kto už doma organizoval väčšiu párty, sa už pravdepodobne stretol s neveľmi tolerantnými susedmi, ktorí nie sú ochotní prižmúriť oko nad hudbou a hlukom, bez ktorých sa však dobrá oslava Veľkej noci či inej príležitosti nezaobíde. Presne túto situáciu vo svojom najnovšom videu na sociálnych sieťach TikTok a Instagram sparodovala dvojica populárnych tvorcov, ktorá ponúka šalamúnske riešenie!

Ako obmäkčiť suseda? Fľašou niečoho dobrého!

Samuel Procházka (Graciosooo) a Oliver Oswald sú obľúbenou moderátorskou dvojicou rádia Európa 2, ale svojský zmysel pre humor realizujú aj prostredníctvom videí na sociálnych sieťach TikTok a Instagram, kde majú desaťtisíce fanúšikov. Vo dvojici aj samostatne tam svojich sledovateľov pravidelne zabávajú krátkymi videami a scénkami, ktoré vychádzajú z každodenných skúseností, v ktorých sa nájde mnoho z nás, no zato vždy s vtipnou a nečakanou pointou na záver.

Inak tomu nebolo ani v prípade ich posledného videa s tematikou veľkonočnej párty. Suseda v podaní Graciosa po opakovaných prosbách, aby prižmúril oči nad hlukom, nakoniec presvedčí podarúnok v podobe fľaše Karpatského KB. Obľúbené „KKB-čko“ tak zaboduje nielen na párty, ale aj ako dobrý darček.

image
Karpatské KB

Pozrite si video TU: https://www.instagram.com/p/Cqi9FCwDafc/

Obľúbený párty drink mladých

V prípade Samuela Procházku nejde o prvé video, na ktorom spolupracuje s Karpatským KB. Minulý rok dokonca sám vytvoril originálny drink s Karpatským KB, ktorému fanúšikovia vymýšľali originálne názvy a stretol sa s veľkou odozvou. Spolupráca Karpatského KB s influencermi, ktorých sledujú najmä mladí dospelí, nie je náhodná. Práve KKB-čko je čoraz populárnejšie práve medzi touto kategóriou, ktorá si ho rada dopraje na párty či pri chvíľach zábavy či oddychu s priateľmi, ale napríklad aj počas blížiacich sa osláv Veľkej noci. Okrem „klasického“ Karpatského KB môžu oceniť ochutené Karpatské KB Hruška alebo korenisté Škorica-Klinček.

image
Karpatské KB

www.karpatskebrandy.

image
Karpatské KB

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 03:08