taist2/Shutterstock.com
StoryEditor

4 dôvody, prečo by gril nemal chýbať ani vo vašej kuchyni

PR článok04.04.2023., 00:00h

Klasický gril na drevené uhlie dodáva jedlu nezameniteľnú arómu, no používať sa dá iba na záhrade alebo na terase. Elektrický gril je vhodný pre každého, kto chce grilovať kdekoľvek a kedykoľvek. Prečo si zaobstarať práve takýto gril?

Lajkuj Brainee.sk na

Grilovať môžete aj v byte

Elektrické moderné grily nemajú v podstate žiadne obmedzenia, jediné čo potrebujú je elektrina. Grilovať môžete v byte, na terase aj na záhrade. Je pravda, že elektrický gril nedodá mäsu typickú arómu ako gril na drevené uhlie, ale používať ho môžete celoročne. Navyše si nevyžaduje žiadnu náročnú prípravu, stačí ho len zapojiť do zásuvky, nechať rozohriať a grilovačka môže začať.

Nezáleží na tom, aké je počasie

Aj keď máte záhradu, terasu alebo balkón, určite vám už nejednu grilovačku prekazila náhla letná búrka alebo nečakane chladný večer. Grily z e-shop Okay.sk jednoducho presuniete do kuchyne a môžete pokračovať. Vhodné sú aj ako plán B. Ak vám príprava večere na klasickom grile vonku nevyjde kvôli počasiu, nemusíte zúfať. Večera z elektrického grilu je rozhodne lepšia ako žiadna večera. 

image
Fattyplace/Shutterstock.com

Rýchla príprava mäsa aj zeleniny

Na elektrickom grile pripravíte mäso, ryby, zeleninu, syr, jednoducho čokoľvek. Ak si vyberiete kontaktný gril, tak aj zapekané sendviče alebo bagety. Príprava jedla je rýchla a jednoduchá, pretože nemusíte rozkladať oheň. Stačí len zapnúť gril a počkať kým sa zohreje. S kontaktným grilom je príprava ešte rýchlejšia nakoľko hreje z oboch strán. 

Jednoduché čistenie a údržba

Dosky elektrických grilov môžu byť vyrobené z rôznych materiálov, ktoré majú jedno spoločné – majú nepriľnavý povrch. Jedlo sa na grile nepripaľuje a tým pádom sa zjednodušuje aj jeho čistenie. Niekedy len stačí zotrieť zvyšky a mastnotu suchým obrúskom. Ani dôkladnejšie umývanie však nie je nijako náročné či zdĺhavé.  

Ak vás teda príchod jari zlákal na grilovačku, ale nemáte vhodný priestor na čerstvom vzduchu, môžete to skúsiť s elektrickým štýlovým grilom.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 03:03