Šikanovali ho pre trpasličí vzrast, napokon dostal rolu vo filme po boku Chrisa HemsworthaFox League, Australianstory/Twitter
StoryEditor

Chlapec si prešiel šikanovaním pre jeho trpasličí vzrast. Dostal novú rolu vo filme, pripravuje aj nové projekty

Nikola Michalkova26.03.2023., 11:36h

Chlapca šikanovali pre jeho trpasličí vzrast. Nenechal sa tým zastaviť a napokon sa z neho stal herec. A má veľké plány.

Lajkuj Brainee.sk na

11-ročný chlapec z Austrálie to v živote nemal vždy jednoduché. V škole ho spolužiaci šikanovali pre jeho trpasličí vzrast, čo skutočne nikto nedokáže ovplyvniť, keďže je to zdravotný či genetický problém s vývojom chrupky a kostí. 

Začalo to videom o šikane

Celé to začalo videom, v ktorom matka zachytáva plačúceho chlapca Quadena Baylesa po náročnom dni v škole. Vo videu  povedala sledujúcim, že z jej syna si robia srandu práve pre jeho výšku. „Práve som vyzdvihla svojho syna zo školy, bola som svedkom šikanovania, zavolala som riaditeľovi. Chcem, aby ľudia vedeli, najmä rodičia, vychovávatelia či učitelia, že toto je účinok šikanovania,“ rozprávala žena počas toho, ako jej syn plakal, uvádza sa na portáli LadBible. Samozrejme, môžeme diskutovať o tom, či je správne natáčať svoje dieťa pri tom, ako plače, ale na druhej strane, šikanovanie je problém, ktorý sa deje, a ak sa to nijakým spôsobom nerieši, môže to spôsobiť naozaj nepekné problémy.

image

Tínedžer zverejnil videá, kde ho šikanujú za to, že je gej. Je to len ukážka toho, čo sa v mojom živote deje, hovorí

„Preto vás prosím, aby ste poučili svoje deti, svoje rodiny a priateľov, pretože stačí ešte jeden incident a budete sa čudovať, prečo sa deti zabíjajú,“ pokračovala. Video sa na internete rozšírilo a nenechalo chladným väčšinu národa. Postavili sa na stranu chlapca a jeho matky. 

Čo ale možno ani samotný chlapec nečakal bolo, že medzi jeho podporovateľmi bol aj režisér filmu „Mad Max“ George Miller, ktorý si napokon Quadena vybral do svojho filmu s názvom „Three Thousand Years of Longing“ (Tritisíc rokov túžby). Film bol predstavený verejnosti minulý rok. 

Hral po boku známeho herca

Quaden režiséra prekvapil svojimi hereckými schopnosťami, preto ho obsadil aj do pokračovania filmu „Mad Max: Fury Road“. Pokračovanie dostalo názov Furiosa a chlapec si v ňom zahrá po boku populárneho herca Chrisa Hemswortha. Film má vyjsť budúci rok.

image

Po dokončení filmu chystá dva projekty. Robí hudbu a plánuje sa naučiť aj rapovať.

Australianstory/Twitter

Chystá dva projekty

Quaden sa vyjadril, že po dokončení filmu Furiosa chystá dva veľké projekty. Jeden z nich má byť aj nová rola vo filme. Viac informácií nechcel zverejňovať o týchto dvoch tajomných projektoch, len dodal: „Natáčam niečo malé, niečo sa deje. Nemôžem povedať viac. Ale pracujem aj na nejakej hudbe, vytváram nejaké beaty v škole. S kamarátmi chodím do štúdia, kde robíme bláznivé rapy.“

Ako pokračuje, hovorí, že by sa chcel naučiť rapovať, začať „freestyle“. „Mad Max, to skončilo. Niečo chystám, mám veľké prekvapenie,“ uzatvára. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 11:56