Zložený HONOR Magic VsHONOR
StoryEditor

Vlajkový skladací telefón HONOR Magic Vs rozobratý na súčiastky. To musíte vidieť!

PR článok08.02.2023., 16:00h

Práve dnes prešiel prémiový skladací telefón HONOR Magic Vs tým najhĺbkovejším testom, aký existuje, a to rozobratím na najmenšie súčiastky.

Lajkuj Brainee.sk na

Postaral sa o to Zack Nelson z YouTubového kanála pre fanúšikov nových technológií JerryRigEverything. Najviac ho zaujal revolučný pánt, ktorý má zjednodušenú konštrukciu z 92 dielov na 4 diely. Podľa laboratórií HONOR, vydrží nový pánt 400 tisíc ohnutí, čo predstavuje až desať rokov používania!

image

HONOR Magic Vs

HONOR

Aj v tomto prípade platí staré dobré pravidlo: V jednoduchosti je sila.

Celé video si môžete pozrieť tu:

Zack okrem iného na videu ukáže, aký veľký rozdiel je v nulovej medzere modelu HONOR Magic Vs v porovnaní so skladacím modelom od konkurencie.

image

Revolučný pánt HONOR Magic Vs

HONOR

Rozdiel je naozaj veľký, HONOR žiadnu medzeru nemá, zatiaľ čo u konkurenčného modelu dochádza k nepriliehaniu a Jerry si dokáže cez túto medzeru dokonca aj posvietiť.

Ak aj vy patríte medzi fanúšikov technológií, určite si nenechajte ujsť túto skvelú príležitosť pozrieť sa na konštrukciu nového modelu HONOR Magic Vs nielen zblízka, ale aj pekne zvnútra. Na videu uvidíte detaily, ktoré sú pre bežného užívateľa neviditeľné, a ktoré by si väčšina z nás ani netrúfla kvôli deštrukcii mobilu skúmať.

 

HONOR Magic Vs bude na svetových trhoch, spolu so sériou HONOR Magic5, predstavený už 27. februára na MWC 2023.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 12:09