Dôchodkyňa svojej spolubývajúcej vypínala pľúcnu ventiláciu, lebo jej vadil ruch, ktorý vydávala.Youtube/gramma And Ginga/
StoryEditor

Morbídne susedské prípady. Seniorka vypla svojej susedke pľúcnu ventiláciu, hluk ju totiž rušil

iDnes.cz02.12.2022., 12:00h

Spolubývajúci v nemocnici sú rôzni a nevyberáš si ich. Jednu dôchodkyňu v Nemecku však neiritovala ani tak osobnosť jej spolubývajúcej ako fakt, že zariadenie, ktoré ju držalo pri živote, vydávalo rušivé zvuky...

Lajkuj Brainee.sk na

Sedemdesiatdva ročnú pacientku v nemocnici v Nemecku tak veľmi otravoval zvuk pľúcnej ventilácie vedľa ležiacej spolubývajúcej, až ho vypla. Tú však zariadenie držalo pri živote živote. A nestalo sa to len raz... Zopakovala to znova.

O tejto udalosti v tlačovej správe vo štvrtok informovala polícia a štátne zastupiteľstvo, podľa nich seniorka čelí podozreniu z pokusu o zabitie a je teraz držaná vo väzbe.

Prípad sa stal v utorok večer v nemocnici v Mannheime v Bádensku-Württembersku na juhozápade Nemecka.

Žena svojej 79-ročnej susede pred ôsmou hodinou večer vypla ventilátor. Aj napriek tomu, že ju zdravotníci poučili o tom, že to nesmie robiť, pretože jej susedka je na ňom životne závislá. Podráždená seniorka to však spravila znova zhruba o hodinu neskôr, píše sa na webe iDnes.cz.

Staršiu pacientku tak museli lekári oživovať, čo sa im, našťastie, podarilo. Aj keď nie je v ohrození života, potrebuje naďalej intenzívnu starostlivosť.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 18:57