Prvá česká transgender modelka sa vydala v Dubaji za Pakistanca.Peťa Nitka/Instagram
StoryEditor

Prvá česká transgender modelka sa vydala v Dubaji. Deti mať zatiaľ nedokážem, hovorí

iDnes.czsub10.11.2022., 11:00h

Peťa Nitka sa narodila ako muž. V roku 2018 podstúpila tranzíciou vrátane bolestivej operácie. Teraz sa v Dubaji vydala. Za manžela si vzala Pakistanca Harisa Khana, ktorého na TikToku sleduje vyše 116 tisíc ľudí a jeho videá majú už takmer 1,5 milióna lajkov.

Lajkuj Brainee.sk na

„Nechceli sme to veľmi zverejňovať, ale inak to už asi nepôjde. Je to pravda, vzali sme sa asi pred mesiacom. Svadba bola v Dubaji, kde už asi osem mesiacov žijem, s manželom sme sa tu spoznali a teraz tu žijeme spolu. Je to Pakistanec a je to super,“ potvrdila Peťa Nitka informáciu o tejto veselej udalosti, píše sa na portáli iDnes.

„Áno, je to moslim. Navzájom sa rešpektujeme. Ja mu nevnucujem svoju minulosť a on mi nenúti islam,“ hovorí modelka s tým, že svadba rozhodne nebola preto, že by bola s partnerom tehotná. „Otehotnieť zatiaľ nedokážem. A neplánujem si ako Jessica Alves transplantovať maternicu. Takže deti asi nie.“

Zmenila sa na ženu

V roku 2020 popísala Peťa Nitka svoju premenu z muža na ženu. Prehovorila o tom, že celý proces nebol jednoduchý a finálna operácia bolela podľa jej názoru ako pôrod šestorčiat. Dnes si už užíva sex ako žena a všetko si veľmi chváli. „Narodila som sa ako Peter, ale od detstva som vedela, že som dievča. Ako chlapec som sa samej sebe nepáčila, dúfala som, že budem pekné dievča. Nikdy som nemala nič s dievčaťom, prvýkrát som sa raz bozkávala pred rokom a pol, a to som bola veľmi opitá. Nie som na vagíny. Mám rada tú svoju, to je celé,“ rozprávala vtedy v 7 pádov Honzy Dědka. 

„Operácia bola strašná a trvala asi päť hodín. Veľmi to bolí, asi ako pôrod stokilových šestorčiat. Z penisu mi vytvorili vagínu tým, že penis obrátili dovnútra a vytiahli semenníky. Počas druhej, takzvanej kozmetickej operácie, mi vagínu už len upravili. Povedala by som, že to nie je vidieť, mám aj feedback,“ tvrdila Nitka s tým, že po operácii sa musí do vagíny pravidelne vkladať vibrátor, aby nezrástla. „Keď človek začne pravidelne sexuálne žiť, asi to už potom nie je potrebné.“

image

U nás ich zastrelili, inde si ich vážia. Prinášame zoznam krajín, od ktorých si môžeme brať pri queer ľuďoch príklad

Popísala prvý sex

V otvorenom rozhovore opísala aj prvý sex po premene z muža na ženu. „Boli to dva mesiace po operácii. Bola som predtým veľmi nervózna, ale bolo to nakoniec veľmi fajn. Prežívam normálne aj orgazmus, som so všetkým veľmi spokojná,“ dodala. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 00:06