Shutterstock
StoryEditor

Ikonické topánky pre každého: To sú topánky Dr. Martens

PR článok22.10.2022., 00:00h

Sú značky, ktoré svoje modely nemusia výrazne meniť a napriek tomu ich predaj neklesá, práve naopak, sú čoraz populárnejšie. Takéto topánky môžeme právom označiť za ikonické a fakt, že sa značka drží svojich zásad aj v dobe, keď nové značky vznikajú rýchlejšie ako čerstvé pečivo, je vzácne. To je značka Dr. Martens.

Lajkuj Brainee.sk na

Topánky pre každého

Nie každý módny dom sa môže pochváliť takým rozmanitým spektrom zákazníkov ako práve značka Dr. Martens. Zrejme najväčšiu skupinu zákazníkov tvoria takzvaní priemyselní zákazníci a zákazníci, ktorí týmito ikonickými topánkami vyjadrujú sympatie k určitým štýlom, akým je napríklad punk.

Vzhľadom na odolnosť a pevnosť Martens topánok je tu aj ďalšia skupina zákazníkov, ktorí kupujú tieto topánky ako pracovnú obuv. Nájsť ich môžeme aj vo výrobných spoločnostiach na nohách zamestnancov ako bezpečnostnú obuv. 

A potom je tu posledná skupina, ktorá sa posledné roky enormne rozrastá. Ide o ľudí, pre ktorých je móda nielen pracovnou oblasťou, ale aj sebavyjadrením. Prečo práve táto skupina zákazníkov narastá?

Topánky ku každému outfitu

Odpoveďou je práve fakt, že sa Dr. Martens dajú nosiť ku všetkému. Možno ste si práve predstavili štýl topánok alebo ste nazreli do svojho šatníka a zapochybovali ste. Nenechajte sa zmiasť ich vzhľadom. Nie je ničím prekvapivým, že si tieto topánky našli cestu aj k elegantným outfitom, ako sú pánske obleky a elegantné šaty.

Kráčajte s dobou v topánkach Dr. Martens

Odolné topánky, ktorých vzhľad bude vždy trendy. Tak by sa dali popísať topánky Martens. Kupujete si teda nielen ikonické topánky, ale aj pohodlnú a odolnú obuv, ktorá vydrží. Potrebujete inšpiráciu, ako Martens nosiť? Zistite viac na Footshop.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 06:56