Na snímke Dmitrij Peskov.Sputnik/Reuters
StoryEditor

Nachytali syna Putinovho hovorcu, verbovali ho na Ukrajinu: Vyriešim to na inej úrovni, reagoval

pcTASR22.09.2022., 16:00h

Video sa šíri sociálnymi sieťami. Peskov mladší povedal, že nepríde, pretože to nie je pre neho.

Lajkuj Brainee.sk na

Ľudia okolo ruského opozičného politika Alexeja Navaľného si vzali na mušku 32-ročného Nikolaja Peskova, syna dlhoročného hovorcu Kremľa. Zavolali mu s tým, že bol povolaný do armády a na druhý deň sa má dostaviť na vojenský komisariát. Informoval o tom portál Business Insider

Zobrali si ho na mušku 

Letenky z Ruska do okolitých krajín vrátane Arménska, Azerbajdžanu, Srbska a Turecka sa vypredali po tom, ako ruský prezident Vladimir Putin vyhlásil v stredu čiastočnú mobilizáciu. Informoval o tom portál Reuters. 

Na ruských hraniciach s Gruzínskom, Fínskom, Kazachstanom či Mongolskom boli hlásené dopravné kolóny. „Informácie o rozruchu na letiskách a podobne sú veľmi prehnané. Existuje o tom veľa nepravdivých informácií. Musíme si dávať veľký pozor na to, aby sme sa nestali obeťou nepravdivých informácií v tejto veci,“ snažil sa vyvrátiť situáciu hovorca Kremľa Dmitrij Peskov.

image

Jednosmerné letenky či zisťovanie, ako si doma zlomiť ruku. Rusi na internete hľadajú, ako sa vyhnúť vojne

Jeho syna, 32-ročného Nikolaja Peskova, si však zobrali na mušku ľudia z tímu väzneného opozičného lídra Alexeja Navaľného. Zavolali mu s tým, že bol povolaný do armády a na druhý deň sa má dostaviť na lekársku prehliadku.

„Musíte pochopiť, že to nie je pre mňa. Vyriešim to na inej úrovni,“ povedal podľa videa, ktoré zdieľal nezávislý ruský spravodajský web The Insider. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 08:48