Oresi.sk
StoryEditor

Chystáte sa rekonštruovať kuchyňu? Vyberte si drevodekor a neoľutujete

PR článok02.09.2022., 00:00h

Kuchyňa je jednou z najrušnejších miestností v domácnosti. Praktická a štýlová kuchyňa preto nie je len krásna na pohľad, ale prináša so sebou aj množstvo benefitov pre celú rodinu. Prišiel čas prerobiť aj tú vašu, ale neviete, aký štýl si vybrať? So špecialistami v oblasti kuchynského dizajnu to pôjde jednoducho. Navyše, aj v kuchynských dekoroch sú stálice, ktorými nič nepokazíte.

Lajkuj Brainee.sk na

Prečo je rekonštrukcia kuchyne dôležitá

Možno sa ešte stále snažíte nájsť dôvody, prečo to s vašou kuchyňou ešte chvíľu vydržíte. Nová a moderná kuchyňa je však dôležitá nielen z bezpečnostných dôvodov, ale je navrhovaná a vyrábaná aj s ohľadom na životné prostredie. Aké benefity vám teda nová kuchyňa prinesie?

  • Vysokú funkčnosť,
  • návrhom na mieru pokrýva potreby celej rodiny,
  • odráža vašu osobnosť,
  • zvyšuje hodnotu vašej nehnuteľnosti,
  • moderné technológie šetria energie a vodu.

Prečo je dekor dreva najčastejšou voľbou v kuchyni?

Na trhu nájdete veľké množstvo kuchynských dekorov, preto sa netreba čudovať, že vybrať si jeden, ktorý nás po čase neomrzí, je vcelku náročná a komplexná úloha. Drevo v kuchyni však bolo a aj bude vždy dobrou voľbou. Tu je niekoľko dôvodov, prečo sem drevený dekor jednoznačne patrí:

Množstvo drevených odtieňov a dekorov

Vyberie si naozaj každý. Nájdete výrazný dekor, ale aj ten s veľmi jemným vzhľadom. Hľadáte šedý alebo čierny drevodekor a chcete touto voľbou vytvoriť sofistikovaný vzhľad? Nie je problém. Alebo by ste chceli skôr vintage bielu kuchyňu v dekore dreva? Žiadny problém.

Cenovo dostupné imitácie

Páči sa vám drevo, ale cena kuchýň z masívu vás odrádza? Riešením sú imitácie dreva. Výrobca kuchýň Oresi ponúka širokú paletu imitácií drevených dekorov, ktoré sú na nerozoznanie od originálu.

Výborná kombinovateľnosť

Už niekoľko rokov patrí medzi nerozlučné dvojice drevodekor a biely laminát vo vysokom lesku. Na túto nestarnúcu klasiku sa aktuálne doťahujú aj šedý, béžový či čierny laminát tiež vo vysokom lesku. Navyše je drevený dekor výborne kombinovateľný aj s ďalšími materiálmi, ako je napríklad kameň.

Odolnosť a ľahká údržba

Imitácie dreva sú nielen vysoko odolné materiály, ale vynikajú aj svojou jednoduchou a rýchlou údržbou. So správnou údržbou sa teda nemusíte báť ani vysokej vlhkosti. Stačí špeciálny čistiaci prípravok a kuchyňu jednoducho zotriete.

Presvedčili sme vás?

Dekor dreva je jedinečnou voľbou a svojím vzhľadom vnesie teplo a pohodu do každej kuchyne. Stačí si vybrať farebný odtieň či kombináciu a môžete začať s prerábkou. Ak si stále neviete rady, v štúdiách Oresi sú pripravení poradiť vám a navrhnúť vám dokonalú kuchyňu podľa vašich predstáv.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 01:28